(突發)台國防 緊急下令海軍陸戰隊進入備戰狀態 嚴防中共突襲台北市

64 回覆
15 Like 0 Dislike
想襯美國佬要搞北泡特擊台仔?
怕支那襯亂偷襲

台灣收到風,美國打北韓,共匪會偷襲?
爆米花都買幾桶了
痴線,一陣全世界都話進入戰備狀態
竟然考慮咁的情況
幾時話"緊急下令"?

馮世寬今天下午特別由聯參主管陪同,前往北投復興崗校區,聽取陸戰66旅的任務簡報,詳細瞭解陸戰66旅步兵營有關戰備訓練、後勤整備、衛哨勤務、生活照顧等方面執行情形,並頒發加菜金,犒慰官兵辛勞。
馮世寬還親自進入戰情室、軍械室等場所,要求輪值人員進行通聯測試,驗證執勤實況,提醒單位官兵「『外防突襲,內防突變』不是一句口號!」應時時保持警覺,同時配合指管系統掌握,並與同駐營區單位密切協調、支援及合作,確保營區安全和戰力發揚。

呢句??
係打就好 等香港班中產樓爆

香港樓市直接命中核彈都唔跌
似打得成wo今次
中共一打台灣,台灣即刻射兩支飛彈來....

香港警隊 都唔執輸, 下令戰備狀態

全港三萬警察 馬上取消休假, 24小時執勤

佢哋嘅執勤就係即刻打7邊個想乘機奪權嘅本土派
ww3
哦 係呀...
樓主,冇source嘅?

屌你姐係想玩死佢地姐

突然間戰雲密佈...
最後會唔會乜事都冇發生架

收皮啦共匪,打咗咁多次打唔打到啊

似係啦 中共一直都係怕美國艦隊 唔係怕台灣
ww3

WW3 is coming soon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞