[突發]中朝邊境增兵 <十五萬>

144 回覆
20 Like 0 Dislike
大紀元
兩隻驅逐艦就已經炸到敍利亞仆街
宜家2個航母戰鬥群
炸撚埋中蟈

咩game?
支那快啲抗美援朝啦,對抗邪惡美帝啊
封邊境捉脫北難民咋 中共打北韓托咩

支援北韓

咩game?

文明 6
隹多有撚用咩,咩年代
支那重演韓戰
香港禁運

基本法話如果中國發生戰爭
全國法律可以在港實施

如果中國畀人禁運,班有錢佬會唔會唔認即刻唔識香港係中國

咩game?

文明 6

核平主義
[最新消息]

North Korea has said it will defend itself "by powerful force of arms" in response to the US deployment of a Navy strike group to the Korean peninsula.

"We will hold the US wholly accountable for the catastrophic consequences to be entailed by its outrageous actions," said the foreign ministry statement quoted by KCNA.

大意:
北韓指會以「強力武器」來保衛自己以應對美軍艦隊於朝鮮海峽的部署。

「我們會讓整個美國都遭受災難性後果,來為這些可惡的行動負責。」

詳情及資料來源:http://www.bbc.com/news/world-asia-39561410

唔係喎2010 wikileaks咪爆過中國已經放棄北韓作為盟友

https://www.theguardian.com/world/2010/nov/29/wikileaks-cables-china-reunified-korea
大家靠嚇

一個傻一個癲,等陣唔只嚇咁簡單

唔係喎2010 wikileaks咪爆過中國已經放棄北韓作為盟友

https://www.theguardian.com/world/2010/nov/29/wikileaks-cables-china-reunified-korea

冇永遠嘅朋友
真係打既話我地睇新聞果時已經鏟到入平壤
金仔: 仆街啦 今次玩大左

金仔:原來侵係癲嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞