IT討論區(79) 就嚟行行NPL

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
放假想學下新野,各位ching udemy有冇課程推薦
梗係react喇,睇npm download 都知react領先好多
究竟有左useContext之後用redux來做state management仲有咩價值

同埋之前interview比人問咩時後要用functional component咩時後用class唔識答
其實大把廢工都出自science park cyberport
其次就工廈
願聞其詳
除非有好detail planned嘅structure
否則真係context到仆街都搞唔掂
唔係有useContext先有redux嫁咩?好似話useContext太易 pollution 所以先用redux?利申都係新手 答案留俾師兄答
想問WEB BRO
如果我做到好似連登咁
左面係個menu, 右面係個content
右面個content轉版果時唔好成版跳走/ 重頭load一次
靜係轉content果版
係咪得iframe唯一個選擇
Jm9
講緊大新銀行?
我禁過嚟睇係iframe嚟
利申: react 0 exp
加問redux同useContext其實係咪angular類似service
點解佢係咁暴露下限
難分真與假
但佢喺邊度搵呢啲柒問題 唔信佢作到
我就係返緊廢工,做埋哂d古怪野
每日99%時間都係google,一日認真code唔到幾十行
鬼叫自己無料咩,咩工都in唔到
求代打 唔想同煩膠糾纏 有冇ching中意同煩膠泥漿摔角
真人LOL???
隔離bootcamp po
......我一日認真code唔知有冇十行......
渣ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞