IT討論區(79) 就嚟行行NPL

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
偶像
搞掂abc未

定依個就係abc
就係abc個篇
好心佢就用返正常啲既語言寫
以前聽過佢自己發展全新一套理論去解釋

並非以現有數學工具去做

睇佢份文根本冇從入手 唔通email佢問

都係等啲人再研究下先 一陣好似之前Sir Atiyah咁出嚟撚下大家就傻豬了
講起啊sir 原來上年已經走咗 rip
So outdated
你地身邊D IT9 FD咩環境
有冇比人炒狗
今年IT出奇地好似好安全
反而舊經濟行業收哂皮
快D炒我
炒完衝去做44k t-con
等緊ff7 偷跑
請 web programmer (Java), Fresh grad also welcome! 有意PM我
https://lih.kg/1956614
請問HA 啲IT 係唔係好難apply? 我send 親都無回音,自己想要揾份hea 啲既工
睇邊個大膽架姐
佢唔加你人工 你走人
呢個時勢佢都唔係咁易請得返人頂
Infra公司唔炒人唔cut人工,不過cut曬commission。屌咩,本身都underpaid過市價一截
成個三月淨係做咗一張ticket應該就快比人炒
慳錢好多辦法,
都唔知邊條撚樣諗no pay leave呢d仆街橋,
剩返一條admin on site support就得,其餘都可以no pay leave
我唔好得去邊
其實啲ticket正常應該係自己開定大佬assign
無所謂 你寫啱reporter就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞