張國榮如果今日仲在生,會唔會變藍絲

313 回覆
501 Like 29 Dislike
假設性問題 比到既都係假設性答案
人都過左身 就無謂多作測想 以佢既一生作評價就好
個陣個個都大中華膠抽乜撚野水
點解甩唔到P
自己參透下
彭羚 關淑怡?
死基佬仲要奶極權仲on9
劉德華一定做唔到佢個種瘋癲
其實以前撚伯同張國榮係同level
得閒睇返幾年八十年代勁歌總選就知道
講到咁其實唔使討論落去
其實梅姐都未必 大中華膠

https://youtu.be/WppnY_DqX24

聽下 佢話只要中國發展向緊好就得 搞到內亂會俾外國人睇唔起

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190601/59634155

其實討論呢啲假設問題冇意思。就算喺背後有做過嘢,冇報道過都冇人會知。
個人認為同梅姐咁close,一定唔會係倫伯之流先。

與其成日問如果乜乜乜,不如留返啲時間做實事,做文宣,追擊藍屍重好。
最憎呢啲垃圾冇營養嘅廢話
自命清高,一副我笑他人看不穿咁嘅樣,
係啦係啦叻啦叻啦知你好撚勁
在生既話, 一定會槍斃哂而家國民黨既人: 老一輩在茲念茲都在想著如何反攻大陸。
https://news.gallup.com/poll/174230/lgbt-americans-continue-skew-democratic-liberal.aspx
大把調查話弱勢社群更關心社會
唔洗theory自己出街睇吓都知啦
男版何韻詩
關心社會唔一定係黃...
藍都可以話自己關心社會,想社會和諧
雖然話藍絲多保守,但都有d gay (特別係班老餅)覺得黃搞事
假設性問題

咁如果家騧仲在生,Beyond會唔會四個人政見唔同而散band?
其實演藝界好多幕後都係黃
咁LGBT雖然係小數但係都好多人吓,實有人去支持唔同政治立場
香港冇d咁嘅調查(或者我揾唔到)
不過美國LGBT一定係偏liberal,仲要係偏得好左吓
如果關正傑唔移民咁佢會係黃定藍
仲在生既話佢應該淡出左娛樂圈
去左第度做佢自己想做既野

榮仔心知成個香港娛圈唔配有佢
咪撚再ff啦
你地幾時先明白
鏡頭前嘅形象唔代表佢真人
就算佢黃唔黃又影響到你立場咩
幾時先學識唔好敬拜偶像呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞