張國榮如果今日仲在生,會唔會變藍絲

313 回覆
501 Like 29 Dislike
呢d post好無意義 都過左17年 17年人轉變好大 根本好難講 而家黃到金藝人 封殺前都有返大陸搵錢 果一刻想發聲 就發聲架啦 人都死左 點會知會變成點永遠記住最美好時光咪算
哥哥唔知,但梅姐如果仲在生一定會晌前線
其實覺得程蝶衣已經好足夠解釋佢個人
佢會跳多次樓
跟住比人話 如果仲在生一定撐黃
咁都有得笑
屌晒你地老母
人都死左仲要拎返出嚟講佢應該係黃定藍?
會唔會過份左少少
人民幣會令佢藍
王賢誌
條友真心藍
要估哥哥會唔會變藍絲,可以睇唐唐
假設如果梅姐無事
加埋係黃
以佢地既號召力
就算班偽人要奶都唔會太大聲
咪同陳奕迅一樣
紅色戀人 攝影指導
還是 大陸 歷史電視劇 著名導演 張黎

https://youtu.be/TztHV1zfiKc

《紅色戀人》編劇 和 電視劇《人間正道是滄桑》(張黎執導)是同一位:江奇濤
張國榮那個ccp角色 和 《人間正道是滄桑》裡的 瞿恩 有些類似。
但電視劇《人間正道是滄桑》無論 口碑 和 內涵 高於 《紅色戀人》。
因為《人間正道是滄桑》不是只偏 共產黨 的,在大陸影視劇 民國國共劇 中,比較客觀,雖然10年刪改了不少台詞和字幕。
有一點好重要,有幾個具代表性既黃絲藝人都係同志,同志或多或少心裡面都係反叛覺得自己係小眾另類,庸碌一生聽話就一早結左婚,果吓唔選擇另類唔反叛唔會all in 搞gay,呢吓令佢黃機會大左d,當然唔係絕對,當然會考慮響大陸既地位,同埋自己既背景同朋友圈,點都撈咁耐,志偉果堆都識晒,朋輩壓力好撚大,作為大阿哥,中共絕對不斷統戰,佢後生果時講野都係個滑頭
Gay嘅通常都係制度入面嘅弱勢
自我、叛逆、反抗
藍嘅機會比較細
咁無論男性化定女性化都係一個光譜
佢哋都係搵自己鍾意嘅一面
性別認同障礙係另一回事
係香港就算有呢個問題都未必有能力處理到
Tb唔係就等如扮男人
Les嘅都有好多係兩個都女性化
通常都係咁先藍
我識嘅其他LGBTQ+都好黃
郭富城?
既得利益者
林夕都黃
反而林二汶好令人失望
我覺得佢會係個種總之暴力就唔啱既人嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞