張國榮如果今日仲在生,會唔會變藍絲

313 回覆
501 Like 29 Dislike
可能唔知係最好嘅結果
如果佢仲在生又變咗藍屍 都唔知幾多人心碎

我唔係fans 唔了解佢都唔特別迷佢
不過對於藝人明星冇期望
除非佢已經退休唔撈 否則都唔會出聲
成龍同藝術兩個字冇關係
另一角度睇
慶幸佢英年早逝,唔洗理佢係藍定黃
如果今時今日知道佢係藍嘅真係會傷心死
佢唔係唔敢講,係無興趣講
//不過,其實張國榮也坦言,當年六四的百萬人遊行也沒有參加,對政治泠感。他補充:「我不懂,我總覺得政治是很黑暗的,不是我所能做的。」這該是部分港人的寫照,羅文也是類近的處理,甚少發表政見。//
哥哥本身對政治都冇發表咩立場,持旗手呢方面相信有頭腦思考嘅藝人都唔會話自己係持旗手啦係咪先,哥哥識得顧全大局,就算想打入中國市場,佢都唔會話自己係持旗手,佢只係咩都唔會講,沉默是金。
佢應該係不問世事,同唐生一齊
當時只係講咗而家嘅事實
其實呢個9up post開嚟做乜,真正嘅答案永遠無人知
蔡一傑黃唔黃?淨係見佢煮餸無聽過佢講一句?

Wyman 黃,但呢年好似無聽過
得黃耀明有見佢行過遊行

利申由細聽草蜢大
好撚憎tb
les咪兩個女人係埋一齊,做乜要扮男人
然後tb d女搵個男人婆唔明做乜唔直接搵男人
除非有性別認同障礙,如果女人單純因為鍾意女人而要扮男人成件事真心on99
汪明荃都大中華膠,但冇撐警
真係大中華膠未必一定撐警ge,始終有d良知
黃秋生都唔算
應該唔藍但老一輩通常大中華膠
佢咁唔鐘意胡適 都知佢係人才 比佢留係身邊 廢老極都有限
好,去文華book間房先
一定會係大中華膠
諗起台灣
但其實以前大陸都冇咁乞香港人憎
十年前高登仔都叫自己中國人啦
LMF 以前夠一樣大中華膠
但今時唔同往日
冇得咁比
咪講笑啦
你20歲嗰陣條女比人姦左 會唔會70歲就原諒姦你條女個人?
就算呢架無死 仲要係黃 都會比人鬥黃鬥到自殺
都係四月一純緬懷下啫

不過真係loop咗幾次
就嚟變週經
其實佢黃又點,藍又點
唔明點解要無限ff佢嘅政治取向
佢都死咗永遠都唔會有答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞