張國榮如果今日仲在生,會唔會變藍絲

313 回覆
501 Like 29 Dislike
黃秋生唔係天王級?
翻睇再翻睇
哥哥係咁屠狗 睇到好興奮
佢在生一定藍過校長,連登仔日日問佢幾時跳樓
我識嘅有,全部都係女警/女警另一半
佢見到天安門學生被殺都唔撚出聲啦
其實賺錢唔緊要
只要唔係跪低賺就OK
生前好憎低智森
最少都唔會同佢同流合污
反而家駒先大機會藍喎 雖然歌屌中共 但係超級愛國 佢愛國情義好重 係兩極化之中 佢變藍機會大
其實講呢啲都冇咩用啦
人都死咗
要一個死咗嘅人支持自己立場
Wtf hk ?

利申: 永遠懷念您,您永遠都是最美的模樣
佢早去可能係好事
愛國≠愛黨
我哋支那人前支那人後 你覺得佢企邊一邊
佢喺度應該會坐古天樂個位
記得有一年19 fb 抽水話好彩張國榮早死 如果唔係會變藍絲
跟住劉天賜留言話唔會 因為此君不好錢財
真係好大機會,見個三條撚樣奶到雪雪聲之後我就覺得會
https://md.hkgolden.com/view_amp.aspx?message=4349318&page=1

陶傑 Channel: 哥哥走得早,或者是幸運。若哥哥活到今日,已經做了全國政協,現身「春晩」唱愛國紅歌。這個哥哥,還是你喜歡的哥哥嗎?

TinChi Lau: 此人不會,不是恨共產黨因他不像其他同行咁恨錢也,你不認識他勿借題笑言。
因為留下的永遠是最美好的回憶
哥哥的十二少無人能及
Agree
都覺得佢一定會係藍屍
好彩佢一早死晒
大家先對佢有咁多幻想
其實佢有咩內涵?
死左既人最完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞