求助!救救袁國勇

416 回覆
1322 Like 25 Dislike
我求袁國勇救我地...
佢驚咩...依家個個國家都要佢添喇...
堂堂呢方面嘅專家...
俾中共鬧係一種光榮,身份象徵,華人真正知識份子CV必備項目。
屌你老母光頭佬無料扮四條
Pish
人哋講座教授
h index 差唔多100
又到退休年紀啦
真係駛怕你

不過無賴如強國
搞唔到你本人
隨時搞屋企人
條white trash乜水呀
push

想笑撚死人咩
錯咪認囉,白字黑字都可以唔q承認
語言偽術都核突過人
不過是q爛但,你而家唔講清楚
到港大真係炒q左袁國勇
香港言論自由受到不可彌補既侵害時
你呢個幫兇真係會全球皆知
到時你咪試下用呢篇垃圾撇清關係
睇下d人點諗囉
今日馮晞乾篇文踢爆佢係偽左派

現在大義凜然反歧視的蘇哲安,任教於法國尚慕蘭里昂第三大學,我有讀者是他的舊生,告知一些鮮為人知的「趣事」,例如他曾被學生投訴「性別歧視」。有一班全是女生(讀者即其一),某同學表示畢業後前路茫茫,很焦慮,蘇哲安即當眾說:「Hey don't worry about that cuz, anyway, you girls just finish your studies, get married, and make babies!」女生畢業後就要結婚生子?這種「性別定型」的鬼話,真要勞煩蘇教授的朋友何式凝博士來評一下。
不外乎幾種玩法
一係扮睇唔到 不過如果個個狙擊 就難啲
一係可能話人地老屈 然後又一大餐乜乜父權迫害佢
今次有無得用discourse analysis解話
‘Make babies’其實係講緊figuratively叫你出多d paper
想睇何式凝有咩反應
何式凝 算吧啦
feel到佢冇料應

根本一早唔 gur馮晞乾幾年前寫文笑佢個「仆出一條新街」
出 post 想屌人 又俾人圍攻 又唔夠講
而家咪繼續同蘇哲安圍爐取暖
手足
唔評啦我唔算太熟佢
有時我地可地misread都唔定
不過我自己覺得knowledge genealogy/history of ideas呢d係幾有價值嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞