有無人鍾意日系牌子/睇日本雜誌?入黎擺低一個你鍾意既牌子

185 回覆
10 Like 5 Dislike
我自己一個去日本shopping 果陣見到有三個女仔好日系,set埋頭,好開心
多數啲男人見到: 日系,碎花 就 不了佢地眼中分有着同無著衫兩類only,好似係
留名!
最中意majestic legon
你地講好多牌子都唔識,
Google去搵下睇先

宜家冇得去旅行,研究下點買番黎先!!
可唔可以講埋耳環頭飾果d
有集運乜嘢都買得到
試過買幾次axes femme官網
用集運寄香港
唔一定係tenso 其他日本集運都可以
Heart dance 啲飾物超靚!次次去日本都睇成個鐘
啲頭飾靚到想學架妹set頭
耳環有簡約美 有華麗美
靚過ans啲貨好多
等其他絲打再補充其他牌子
佢地仲好鍾意著姊妹裝
我鍾意lattice 次次都都買一堆,多數300円一件
另外有時3coins都會有好野
搵到志同道合既朋友一齊着真係好開心
可以著fint去野餐頭又可以一齊研究點set
條裙係半截的
但我腰太粗
著到唔係幾扣到鈕
一齊減肥我上年都有條裙拉唔到上去,減左6公斤先拉番到不過個肚腩仲係好肥
Gobuyship
Heart dance 我都行勁耐,耐到男朋友要自己搵間舖坐低飲野
Osewaya <—出果d都好靚
每次出旅行都好期待睇耳環髮飾
Heart dance 靚啊!不過多數靚啲都要千幾二千円耳環頭飾既話我好少買過一百既野,買都係用黎收藏
Osewaya睇落幾高級
估唔到幾多人鐘意日牌,我又share下

入坑買嘅牌子:
Majestic League
Ingni
Alla manda
Dazzlin
Apres jour
Olive de olive
Evelyn

MJ Ingni 同alla manda做sales個陣幾抵,通常會大課

依家嘅愛牌係proportion body dressing, mercuryduo, rirandture, misch masch依類
好女人全部都係好嫁風
Proportion body dressing 果堆高級左,好溫柔又高貴感覺
我每次見到都覺得好靚不過要瘦同白先好睇
Proportion 啲吊帶裙勁靚
Eatme
Bubbles
One spo
Jamie
Milk
Sly果條裙我都差啲買左 特登去搵但我睇果陣已經冇哂草綠色就放棄左
同佢同款嘅裙我最後只係入手左佢最後一集snidel果件
我都係個膊好窄成日跌膊本身生得細粒
好多靚嘅吊帶裙都偏長 遮哂我對腳咁滯
但我係超超超鍾意吊帶裙 年年都買
所以好羨慕七瀨咁嘅身形 好多衫都carry得好好

Jill by手袋係唔錯
我都有個係山羊皮 都係千令蚊港紙島 真心唔貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞