有無人鍾意日系牌子/睇日本雜誌?入黎擺低一個你鍾意既牌子

185 回覆
10 Like 5 Dislike
啊搵到了,係MER果陣見啲日本妹成日睇,不過呢本有啲衫係古著

Ray cassin幾正喎,啲色比較大地色,易啲襯
啊啊,仲有retro girl 都唔錯,啲款都好易襯
日本啲牌子仲要質地幾好,睇得出係唔同啲,例如冷衫都幾厚實
Torte啲價錢幾親民佢好鍾意出校服領既上衣
Deicy真係配得勁靚,佢啲款都幾淑女,好想買佢既窄身裙,但好鬼貴不過我上次去睇,感覺又好似無想像中咁靚,質地差少少
日本妹set個凌亂曲髮馬尾都特別講究,痴線的,完全唔識整佢果種凌亂得黎又好靚既感覺,我只會電前面pat蔭
船底踭鞋我有對,係majestic legon,個底厚但著落唔辛苦,我多數會著襪著果對,都俾人望
日本真係好多路線!以前喺日本果陣,見過人喺個飯堂到著到成個Lolita 既大小姐風咁,同佢另一個lolita朋友喺到睇書,個頭仲駁埋髮,勁靚,又唔係咁多人望,日本人似乎接受左啲路人有唔同打扮
Titty co靚啊!好甜!tocco我都有睇,價錢幾親民,有少少ol風的感覺,有時有出for 番工既連身裙
Mischmasch 以前勁鍾意佢啲大衣!冷衫都好鍾意!不過而家一般,我轉左少少青文字
仲有一間叫lerevevaniller 哩間都係差唔多,我見啲youtube介紹過一星期コース,都幾好睇
MJ竟然多師奶買。。。但佢風格定位,都幾少女不過MJ出好多衫,有時有啲都揀唔落手
上官網會平啲,出面買成六百一條裙,CLS
而家好似好多都made in China 架嘞。。。made in jp分分鐘成千蚊
唉啊,我都好想去日本,本身諗住去睇櫻花,而家無了,都唔知秋天搞唔搞得掂,搞得掂既話去睇紅葉,想去浸溫泉
Hysteric glamour
細個好鐘意睇popteen
宜家睇岩啲附錄先買
最近睇TGC睇到royal party幾靚
Olive des olive, nice claup, retro girl 同achieve都幾好
有少少街頭風,啲色唔會太少女
NC:
另外我鍾意dazzlin,佢都幾女人
我都係!中學有睇!不過佢啲gal妝同頭真係
想買merlot 勁平 有冇邊個網可以齊啲
我見zozojp然後tenso 得好小款
請問係官網係點買架
尋日買左 抵到傻
好羡慕著到Snidel的絲打
本身個人骨架大
完全著唔到佢哋d衫
係點樣買架?
照係官網落單買 轉集運寄番黎咋 好似聽日完 你係買要快!
Earth music
Ray cassin
allamanda同torte我都好中意
價錢唔貴 但係好靚
我個陣行過大阪先認識到呢2個牌子 如果香港有就好
Good on
真係得個睇字可愛型/gal都唔岩我
冇咗中文版之後冇睇好耐 呢一兩年睇番啲人都已經轉哂唔多識
Allananda又幾靚喎,原來同ingni旗下
好扺!啱先睇有40%off!!!
好想去實體店,有時唔攞上手唔知點
香港有既話應該會mark up勁多
Earth music 今年個TGC show勁靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞