有無人鍾意日系牌子/睇日本雜誌?入黎擺低一個你鍾意既牌子

185 回覆
10 Like 5 Dislike
我都有睇輪到你了!!然後會search七瀨著咩衫
Jill by/snidel都係跟佢買
佢露臂真係好好睇
Apuweiser riche, rirandture, jugsglitty d衫都好靚 但太貴
我都係等4大牌50-70%off果陣先會買下
你啲同事係咪阿嬸黎接受能力咁低
睇你都係中意原宿風同你口味差唔多
最慘我係骨架大的矮撚
好難搞
試過買日本福袋
仆街條裙點都係著唔落
我都好鍾意axes 啲裇衫 好細緻 尤其有口水‘堅’ (FL既裇衫都超靚)

係北海道有outlet 勁好買 好想買埋佢啲娃娃鞋襯 但係香港著簡直羞恥play
露臂真係好好睇我睇完好想著露臂,但手臂好肥,而家努力減肥中
佢著sly條窄裙好正,我都買左條
不過我唔夠佢膊頭咁橫,有時著吊帶裙會跌膊
佢真係好瘦,骨架幾好睇
A,R同J 真係超貴,件件都差唔多成千
Jill by啲手袋其實幾扺,睇番都係萬幾円⼀個,一千蚊,但啲手袋勁靚,衫反而無咁扺
啲裙拖哂地
因為你盤骨大?
男人黎,我聽到都o嘴
唔記得講鞋買開jelly beans
邊間outlet? 北海道札幌條地下街都勁多野行
不過都唔夠hep five,hep five真正
我都鍾意口水堅,係咪校服領果種?
香港著要承受好多奇異目光著fint果種复古少少都會特別出眾
好啊!睇下多唔多人想開tg group
Jelly beans我都好鍾意!!!好有設計!不過香港得啲小舖頭有,好似潮特有間有
介紹個地方俾你
FB search SG place
係札幌北廣島三井 但岩岩睇官網無左分店 outlet店調動得好快
Hep five啲舖好齊 可以瘋狂行一日
口水堅加埋蝴蝶結真係好正
liz lisa太多蝴蝶結同lace 仲難Carry
Fint 以華麗路線又係好正又唔會太over 不過荷包負荷唔到咁多重點係香港無乜人著 會變異類
同絲打一樣唔識欣賞韓流
Fint 有d都ok
Carry 到
我都好鐘意fint
我20000到 本身我都同你差唔多但係我減走咗幾件因為太多類似款 屌費事衝動消費雖然好平
有冇手足睇開cluel 好鍾意果種日式法國風
啲男人係咁 戇鳩鳩
利申:男人
完全明白 勁多類似
但係又唔一樣 好難揀
如果同朋友一齊著fint去影相,正到
不過我無朋友鍾意日系
缺點係貴左啲裇衫都7千幾8千yen一件
啲皮鞋都好可愛 差唔多價錢黎講買佢啲鞋抵啲
Ok wor
鍾意呢對
不過而家買開oriental traffic 好扺,有時二百幾有一對
買衫最開心莫過於搵到志同道合既朋友一齊買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞