[Thank you Pedro] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
Dllm 同個fd嘈撚咗一個鐘
佢死都話hazard唔係chelsea legend
想開佢拖
佢點講
巴仔呢
古圖斯係唔係legend?
Premier League players 'face over £100million pay cut in bid to save lower league clubs'
話左要減人工去救英冠/英甲/英乙
支持油王整隊車路士B隊 如果係英乙
等牙衣飲水可以用另一種身份為車作戰
普耶:希望簡迪重新踢防中位;薛耶治能踢出讓球迷激動的足球
上季沙里將簡迪的位置移前。林柏特接手後,沿用沙里對於他的用法,將其排在三中場靠右的位置上。對此,前藍軍球員普耶表示不解。
“在沒有傷病的情況下,林柏特通常在重要的比賽中會派上佐真奴、簡迪和高華錫組成三中場。”
“這是三名沙里使用最多的球員,但本賽季他們踢得更加自由,尤其是佐真奴,他有更多前插或者拉邊的機會。上季,他踢得有些死板。”
“簡迪來到的第一季時,我接受採訪時稱讚他是世界第一中場。但從上季起改踢8號位之後,我們多多少少失去一名重要且獨特的球員。”
“我希望他能夠撤回到防中的位置,那才是他最拿手的位置。他很特別,世界上沒有幾名球員能夠做到他在比賽中做到的事。”
在冬窗結束後,車路士簽下摩洛哥攻擊手薛耶治,球員將在賽季末正式加盟藍軍。
普耶説:“我認為他去年的表現非常出色,每當他拿到球時,你就會覺得他能做到一些事情,比如説創造機會,或者入球。”
“他比我還‘獨’!他的踢法更加直接,但他總是能夠影響球隊的進攻方式,並且能踢出讓球迷激動的足球。當球迷花錢去看球時,他們不但希望球隊贏球,更希望能看到一些特別的場面。”
消息參考來源: TEAMtalk、地鐵報
Chelsea Football Club acknowledges that the planning permission we obtained for a new stadium expires on 31st March 2020.

We are grateful to all our fans and stakeholders, especially Hammersmith & Fulham Council, for their patience and understanding in the matter. We will continue to consider our options for a new stadium, should economic conditions improve.
即係再申請過?
40m+安 >Son

不了
poyet come back plz
話legend唔會係高峰當打離開球隊
又話咩唔穩定無leadership之類
唔洗嬲你覺得係咪得
Legend Hazard
咁講有咩錯
只係已經one club man少左,legend條線越拉越低
個case好似丙朗咁 我會話佢係鍠legend多過最聯legend 講表現 功勳 夏狗一定係呢幾年既球會icon第一人 呢一代都會proud of 有夏狗係隊波度 但係感覺佢好早已經追緊撚含 波衫都唔太想印佢 如果佢好似當年廢托咁踢多一排就收皮我覺得會legend啲既
日日stay home
身體都ok

我個城市無confirmed case
識揀
突然轉 里爾中堅Gabriel done deal
個source唔算好可靠 若果真會好surprise

一月post過個source
同一個巴西agent
我係Facebook 啲Chelsea page都見到
但邊個黎
gllm
咁都唔回購Ake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞