[Thank you Pedro] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
好掛住kante bb
花式含撚到2047
年年都畀販民情緒勒索
Chelsea legend squad 1
Cech
Ivanovic terry carvalho cole
Essien makelele
Hazard lampard zola
Drogba
Chelsea legend squad 2
Tbo
Gallas luiz Zouma bridge
MosesMatic mceachran marin
Morata torres
1 or2?
No Barkley No Talk
Serious
但我地就算下季收入下降
賣夏神成億磅轉會費未用
西女人唔用擺銀行又無息
不如洗鬼左佢啦
無Drinkwater 無dljixxxxx
球會運作都要營運資金架大佬
你估真係轉會賺幾多就轉會用返幾多咩
從來唔係同路人又何來分化
係發展本土黎講 同老泛敵對 壞處多過好處
我係咁諗
唔當自己人 但係可以互相利用
如果下下都反面 好易變成黃毓民 熱狗之流

利申:唔係鼓勵含泛民
鷹可唔可以講下點解d球探收哂皮
藍兒當入樽
咁撚樣都5千萬報紙佬又贏
講到尾都係拎錢all-in買sancho 姐
買到勁球員做番好個品牌
贊助、收入自然水漲船高
你睇猁狗而家傳簽Nike 新個份波衫贊助合約仲貴過獌狗
有信心dunk同callum wilson
做到車狗版vvd同mane
好大機會要一齊夾錢去支援英冠/英甲/英乙
唔support佢地一定死緊
艾巴咸警告福仔:遠離山曹

【Now Sports】車路士前鋒艾巴咸突然向華舒福發出警告,叫他遠離山曹,到底所為何事?

多蒙特超新星山曹周三年滿20歲,多名英格蘭隊友在Instagram送上祝福,當中包括華舒福。「生日快樂,兄弟,享受今日,留在家中。」華舒福上載了兩人的合照。後來,山曹亦禮貌地回應:「感謝你,兄弟!」

然而,車路士前鋒艾巴咸(Tammy Abraham)似乎不太高興,開玩笑留言「遠離山曹」,並配上搞笑的emoji,難道要為藍軍開路?

艾巴咸與山曹是Camberwell的鄉里,少年時一起擔任英格蘭小國腳,後來分道揚鑣,後者在德甲如魚得水,身價飆升到1億鎊,其合約直至2022年屆滿,據報多間班霸級球隊都欲把他收歸旗下

Agent Tam
警告
係時候笠Sancho波衫
你警告我乜撚野
Sancho轉頭就同福仔笑佢on9啦
好似毒撚想保護女神點知俾女神恥笑咁
1屌打
Batshuayi Falcao
Pato drinkwater baka marin
Baba dllm hector cuadrado
Legend courtois
直接笠個人返嚟仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞