[Thank you Pedro] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
你當共產黨?
當年冚家富都退黨
你已經假設佢將來既行為係一定你諗咁撚樣
派清最鍾意屈人
之後再指控人哋屈佢
呢一年有晒名氣啦
咁唯有希望佢退黨

許智峯點勁都冇可能喺班老屎忽面前改到黨規啩
本土去選冇俾港共DQ都會俾你老頂泛民抹黑啦
有香港民主及人權法案
應該得之鋒會被DQ
你睇之前區議會選舉d選舉主任都嚇到鳩縮

至於如果本土派因為驚俾泛民抹黑唔去選
咁佢不如收收皮先
天琦個陣俾港共告俾紅媒日夜抹黑都打到精彩一仗
少少野都驚既人點成大事
16年毒果泛民咪又係有份抹黑天琦
3年後仲要低賤到騎劫左佢口號
屌人自己有思考
咁易俾人抹黑都咩

我幾鍾意天琦
如果多幾個本土派好似佢咁有魅力就好
今次區議會選舉有d素人幾有潛質
但有時睇rthk區議會直播聽佢地發言
都仲係尚待磨練

有獨立思考還有獨立思考
抹黑行為還抹黑行為
講到好似抹黑冇影響、冇所謂咁
而家係我今日俾人屈先wor
我今日無上水一上水就俾人屈
你追下post先出聲啦
賣咗你廿幾年
半年多啲做返多少少正常嘢
就要人信佢哋,又唔諗吓自己個朵幾臭
說服唔到人就屈人係想俾共狗贏
你失憶啊?噚日屈奧狗唔關心手足
仲有屈佢吹奏共狗同黑警
今日屈榮仔同奧狗見鄭麗琼俾人拉會幸災樂禍
而家就扮委屈
今日榮華屈我投黃碧雲我先回應佢
追post先啦屌你老母
成班on9去cc tai傾啦
同迷摩反摩無咩分別,到今時今日仲嘈緊呢啲on9 野
人哋話如果販民決定派黃碧雲你都含啊
你自己理論都一直係咁﹕
1) 有本土投本土,冇本土投販民
2) 唔好益共產黨,要過半數
如果販民真係出黃碧雲跟你論述你又咪要投佢
你話人屈你就大大聲
你屈人就係「回應」佢

回埋你條on9仔最後一次
第一
九西有六席點會無本土出黎爭
第二
就算無本土
泛民都唔會剩係得黃碧雲出黎選啦on9
仲有毛ee
點都唔洗揀黃碧雲

你係要挑機自己死去cc台
咪撚浪費網絡資源
係係係,人哋就戇鳩仔,你就智囊
如果真係冇本土你又咪要含販民
同埋如果係黃碧雲加毛孟靜
點都要有人投黃碧雲先做所謂唔好益共產黨
有人提議用區選參選人同埋區選結果去配票
又咪即係點都要含,睇吓你要含嘅候選人
你自己含得開唔開心啫
挑你老母臭閪機,你要「無奈咃信販民」我都冇咩意見
係見你噚日開始屈呢樣屈個樣先屌你啫
噚日Ballack清知道自己誤會咗人都唔好意思
係你條友又屈人唔班手足生死、人吹奏共產黨同黑狗
同會幸災樂禍,仲要屈完扮冇嘢,聲大夾惡
Day day civil war
#askhawk
球探有無留意狼隊嘅前鋒Jimenez? 覺得佢身體對抗性唔錯,可以簽返黎用來做支點都唔錯
清點睇鄺囝?
過2個月就29歲
唔會岩車仔口味
除非林伯想要
利申:鳩估
第一條問題
佢係咪英撚
如果唔係 已經唔洗討論
M Dembele 計本土青訓
法比仔:以往在阿仙奴 只有雲佩斯和拿斯利屬我水平

這位前西班牙國腳2003年由時任「廠長」的雲格慧眼識英雄,從巴塞隆拿青訓把他帶去「兵工廠」。此子成為球隊史上最年輕一隊上陣球員,及後更在各賽事合計上陣303次。可惜的是,效力9年期間只得足總盃這個顯赫一點的獎盃到手。他2011年回歸巴塞,之後也效力過車路士,現在屬於摩納哥。

32歲的法比仔跟Arseblog回顧「廠仔」歲月:「當時我是隊長,總是很大壓力。我想帶領球隊贏一些東西回來,付出所有,有時輸波,我會哭,也會失眠。輸波在大巴上,你感覺非常崩潰,然後卻聽到有球員大笑,想著接下來去哪裡。」

法比仔坦言這樣的情況持續了幾年,雖然球隊踢出亮眼足球,但他還是覺得壓力很大,甚至寂寞:「特別在最後兩、三年,我覺得只有雲佩斯和拿斯利,我不是想自大地說,但當時我真是覺得,他們是僅有在心理和技術上屬於我層次的球員。」法比仔回想,當時滿腦子東西,身心都抽乾了,而且見到部分球員或情況令他想另覓出路,否則他當時不會離開阿仙奴的。(Goal.com)
占美利斯正 但買狼隊人應該幾難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞