[Thank you Pedro] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
搞集中營
巴仔一定係果度搵食
《英超經典》20場賽事

播放日期 球季 賽事

3月30日(一) 2011/12 曼聯8:2阿仙奴

3月31日(二) 2009/10 曼聯4:3曼城

4月1日(三)2011/12 曼聯 1:6 曼城

4月2日(四)2008/09 利物浦4:4阿仙奴

4月3日(五)2012/13 曼城3:2昆士柏流浪

4月6日(一)2012/13 西布朗5:5曼聯

4月7日(二)2010/11 紐卡素4:4阿仙奴

4月8日(三)2001/02 曼聯0:1阿仙奴

4月9日(四)2004/05 曼聯2:0阿仙奴

4月10日(五)1998/99 諾定咸森林1:8曼聯

4月13日(一)2015/16 曼城1:3李斯特城

4月14日(二)1997/98 曼聯0:1阿仙奴

4月15日(三)2008/09 阿仙奴4:4熱刺

4月16日(四)2012/13 阿仙奴7:3紐卡素

4月17日(五)2014/15 熱刺5:3車路士

4月20日(一)2018/19 曼城2:1利物浦

4月21日(二)2013/14 曼城6:3阿仙奴

4月22日(三)1992/93 曼聯2:1錫周三

4月23日(四)2007/08 樸茨茅夫7:4雷丁

4月24日(五)2005/06 阿仙奴4:2韋根

(now621台 周一至五晚上20:00播放)
播一場垃圾車仲要係輸波果場
呢場之後摩狗就回塘
兩個比咩呀
正前如果有得揀
我會揀利雲
6:0 個場要有la。。。
曼城 6:0 車路士
兩場都要有
13/14 場利物浦更加要有
唔續now啦屌
干地4:0獌先經典
摩狗塊面黑到
1:0 is acceptable
4:0 is humiliation
基佬功能型點比?你當世界盃召人果個唔識波咩
有咩理由揀呢場

要經典時刻有
02/03 1-2 反勝利狗拎歐聯位 油王入主
05/06 3-0 贏爭冠對手曼狗 英超連冠
13/14 0-2 謝拉特跣腳失英超
15/16 2-2 迫和熱狗 送李城攞英超

如果要入波多仲有場
09/10 8-0 韋根
以前中學無裝now有線,而家重播都無杜奧巴艾辛祖高爾
呢場真係要有
睇干蛇慶祝都抵
仲有14年雲加1000場 車仔主場贏6-0
世一vs世二
全體Now反車原來係真
訂now真係好過訂曼狗tv
淨係買左一年nowe 都覺得比人搵撚左笨柒

播呢d 托咩
講真除咗退錢播乜都搵笨啦
公海係咩人吹奏豬腦
應該車阿都心知佢咩料啦
吹到佢到握力好真係cls
迪甘斯都冇閣下咁識波
賓周冇入係因為紀律問題咋
賓周馬廢極都好過豬腦
依場係咪Harry Kane 成名個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞