[Thank you Pedro] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
你發緊夢?
QE係用黎救銀行/跨國企業
絕對唔係用黎救球會?

仲有你連口罩都搶唔到, 憑咩會拎到Vaccine?
Vaccine做臨床實驗起碼快極都要半年
呢個process係冇得快, 人地係試緊有冇副作用

冇外國大廠會同你搏, 6月完只係一個夢想黎
佢孤唔孤寒識唔識波真係見仁見智
但有連登仔話佢唔撚識business真係笑大人個口
我買埋歐聯次次都睇唔撚到搞到要搵link
分組賽唯一一場睇到係拜仁對紅星
之後d 大賽次次入唔到去黑畫面
好心佢唔得就唔好賣
以後都唔會比錢買nowe
睇d 直播又有女講波又唔洗錢好過聽d 利狗獌狗講波
痴撚線,太子是但拉五個人埋去截查
之後再屈佢哋多過四個人,話違反防疫條例
Marina風火輪
西女人咁都慳做雞啦>>Marina好似幾精明喎>>真理奈好勁呀 咁都deal到>>西女人咁都慳做雞啦>>Marina好似幾精明喎>>真理奈好勁呀 咁都deal到>>>>西女人咁都慳做雞啦>>Marina好似幾精明喎>>真理奈好勁呀 咁都deal到>>
英超8奇
未得你地班傻閪吹奏條臭閪
踢獌連Lingard都做到笑星喎

個fan base係大過車狗嘅
一早估到班狗咁用啦
咪唔撚交
官網條切狗大電影好撚好j
已成廢人
官網又有新片
幾創新
幾好玩
好過齋吹

Welcome
google完得米6
短人陣
希望安仔可以係熱刺發光發亮
ICYMI...#Messi named #cfc duo #Pulisic and #Mount on his list of 15 rising stars in Europe in an interview with O Globo.

Messi on Pulisic: "He has great balance and agility."

Messi on Mount: "After watching him play, I saw that he has the potential to become one of the best."
Sancho以前都畀佢讚過

繼續狙擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞