[Thank you Pedro] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
油王身體健康
光復立法會都可以靠本土
本土搵人選功能組別
選得贏一樣光復立法會
泛民不死 香港不生
只要泛民冇份 我覺得搞咩都有前途
啱啱黃碧雲已經示範咗畀你睇
派清會當睇唔到架,九西冇本土的話佢會含黃碧雲
民主黨中西區區議會主席鄭麗願琼俾黑警拉左
你仲唔快d去開香檳屌你老母

同埋我含都含d泛民少壯派啦on9仔

繼續混淆視聽吧
泛民咪最叻呢招等你哋年年幫佢含
明明唔支持泛民係因為佢地扮爭取民主,但就講到我會因為佢地受政治打壓會好開心咁,歡迎繼續屈
繼續老屈
講左咁多次我既立場都仲要老屈
On99

同埋如果九西無本土去選
本土派自己都要檢討下點解唔去參選啦
有d野自己又唔撚去爭取無得怪人
你咪又繼續老屈我
On lun 99
你自己講冇本土就會含泛民,但黃碧雲又唔計呀?你自己話睇人嚟投就得,人地覺得冇人啱唔投就係對唔住手足
你講到咁撚極端
九西點會無本土出黎選?
你係要打橫黎講就算鳩數啦屌你老母
本土去選冇俾港共DQ都會俾你老頂泛民抹黑啦
其實重點唔係呢度
奧寶榮清重點係投泛民同投建制無分別呢個論點,唔需要假設有冇本土派揀

我就覺得泛民仲有幾個有心嘅,不過真係幾個
白頭佬 黃碧雲
含撚派永遠淨係識講合力打左最大敵人先
但現實就係泛民最唔想港共收皮
一收皮佢哋仲點永續議席逗十萬做忠誠反對派
佢地從來都唔係自己人
仲未講佢哋投票記錄花到乜咁
俾你拎到過半咪又係定時定候失蹤/投對家票
2020年原來含撚派民智倒退返去4年前
有香港民主及人權法案
應該得之鋒會被DQ
你睇之前區議會選舉d選舉主任都嚇到鳩縮

至於如果本土派因為驚俾泛民抹黑唔去選
咁佢不如收收皮先
天琦個陣俾港共告俾紅媒日夜抹黑都打到精彩一仗
少少野都驚既人點成大事
我覺得真係得許智峯一個
但諗起佢係民主黨都係不了
有咩問題
一個人出黎選你估真係咁易?
我只會睇人唔睇黨
16年毒果泛民咪又係有份抹黑天琦
3年後仲要低賤到騎劫左佢口號
佢掛住個黨個朵就冇得分開架啦

TBO True Blue confirmed
屌人自己有思考
咁易俾人抹黑都咩

我幾鍾意天琦
如果多幾個本土派好似佢咁有魅力就好
今次區議會選舉有d素人幾有潛質
但有時睇rthk區議會直播聽佢地發言
都仲係尚待磨練
2020年仲睇呢d野
佢做左咁多野因為一個民主黨而抹殺
不如你直接話玩針對好過啦
佢係黨員之一你覺得佢做所有野都可以有個人意志?
許智峯都算係咁 有fd揾過佢幫手 佢都好盡力幫

其他人呢就除咗後生啲好啲之外 其他都係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞