IT討論區(78)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
https://hk.jobsdb.com/hk/jobs/information-technology/2
IT Support 都40K樓上
咁辛苦寫曲真係諗起都弱智
純粹想知點解virtual bank要問呢d姐
見工FAQ都係一個原因
我屌我明點解唔岩channel, ching你係咪覺得session係for authentication only
屌你老母 我差d走撚左去google horizontal bank 同 vertical bank
Google左咪認囉 駛咩怕醜
今鋪真係9up 當秘笈
session base 同 token base唔係邊個先進d嘅關係,近年spa興起先提得多token base session base大把system run緊你要轉改連server level野都要搞過

你呢段係講緊咩?
主要係java, spring framework
到到都有野學,最緊要睇人工
啱聽
今年加得少先想走咋
最驚銀行d 野舊 main爛曲
周圍都要架啦
本身寫開超級究極冷門野 ionic 同 phaserjs
依家雖然保得住份工,但長遠黎講都係死路一條

想揾d 貼地野學下
java, spring framework 係咪唔錯
其實除非係新project,否則9成要main爛code,真係驚咪見工果時問定,另外銀行都可以加得少
好多Hardcode 王
Feature早啲出早啲賺錢
ionic都唔算超級究極冷門野
睇你想做咩
General咁講,java 配spring應該係最多openings
穩穩陣陣咁
但如果你想行frontend/data咁梗係點返對應嘅技能樹
竟然flutter 係冷門
我for fun寫左個CRUD apps ,覺得唔錯
感謝回覆
ionic都有好處
人手唔夠的話ionic好過React native
Thanks
Xarmarin 竟然
https://lihkg.com/thread/1950415/page/1

身為曲狗,但我唔識呢題..
想問你地工作上會唔會用自己機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞