IT討論區(78)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問下做security高人工既係咪都係pre sale依d對客既位?
仲有J#
而家興dragged lang
Typed lang已經過時
同埋 Drugged Programming
Extreme programming 嘅一種
no code platform on9
正正經經用番ide打typed lang 好過
no code platform 做夠三四年可以直上無曲 PM 位
no code pm = no code programmer?
冇啲 No code experience 點升
可以幫老闆 Scratch his ass
請問it fg工黎緊講面試完之後一日就有offer會唔會係伏?

dup code contract 工
你地一個二個都唔答條原始問題

答返 喇你就識javascript 咁javascript就無type啦你應該都係有比較多copy and paste既經驗
但係java係要type既 不過唔駛擔心 基本上佢只係用j a v三個key 打熟呢三個key就叫識基礎java架喇
不過java無咩用 因為佢無script 唔做得Fin tech
不過你本身又識script 可以試下typescript 人工會高啲
樓主 Pin 呢個回覆
咁要講埋
有冇諗過係神智不清
唔好玩咁多Drugged Programming
上面假膠其實唔洗負皮
無從判斷 伏唔伏你應該喺 Interview 過程探咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞