九西李傲然唔簡單

340 回覆
575 Like 92 Dislike
唔理owan li做區議員既政績 但係如果佢參選寧願射落海都唔會投俾佢
1 佢賣關sir
2 唔關佢事既話佢會繼續同poly高層食飯 上年圍城班狗衝入poly打人拉人su淨係遣責 但係佢俾人拖出去毆打之後su就即刻出篇極長既聲明叫校方回應 佢當手足係咩
喺學校都咁 俾佢選到該賣既照賣
無記錯佢零九會考
好似喺一開始連asso都讀唔掂,之後就去康橋教育定唔知邊到讀埋啲垃圾學位
之後喺星河做,又因為衰大穫嘢,走去PCCW做
最後唔知考咗幾多年DSE終於有十幾分
後來佢係靠面試入咗POLY
呢個公公不嬲好想上位 野心好大
我要返工 覆埋呢次

首先好明顯弱智就唔係咩'個人自己嘅傾向'啦 你有自由選擇自己係咪弱智?

然後上面我個反例你唔答 咁我俾多個你啦
你話'性取向','性格','缺陷'(其實我唔明缺陷可以點樣係'個人自己嘅傾向',不過anyway)係個人私隱,唔comment得
咁而家我話你似'鐘意靚女'(性取向),'陽光猛男'(性格),你係咪都覺得好冒犯?

根本好明顯就唔係咩私隱問題,係個字negative/positive咋嘛,你自己覺得同性戀係個negative嘅字,你咪覺得我唔尊重佢囉

唔介意同你講埋,我係異性戀,但係我人生中有超過三位數嘅人問過我係咪gay,但係我無覺得冒犯過嘅,因為我自知我個格真係似。你要玩諸心論嘅,麻煩你投靠中共,係咁。
補充
佢會考全部科包括中文都係拎拎E,得中文口試A,就吹到全卷A咁
連佢係星河教嘅文學,喺DSE考都淨係拎得一定二

2015年高登有寫:
“呢樣佢收得好埋,老實我做同事都唔知 (唔呃like亂作)
佢只標榜中文oral A。
一開始做admin,之後做tutor,後來人事糾紛比10仔踢走唔比做admin,
之後唔夠人用又要番佢做admin,後來我都走左,
只知佢又有人事問題比人炒埋。
佢好似喺星河讀咩umt top up degree (星河賺到盡)”
[member]睇來已經無人記得呢條友係幾撚柒[/
以前係高登過街老鼠黎member]
佢最叻就係同高層食飯 同埋玩私怨批鬥
之前宿舍變隔離營 佢事前知又放晒啲人入嚟又唔出聲
學生係連登開post聲討學校 佢先出嚟同公眾記者話fake news又話個啲學生係牛鬼蛇神 勁奶學校鞋底

學生搞記者會話有秘密文件記錄學校嘅隔離生擅自離開宿舍範圍而冇通報過 佢完全幫學校護航

但係最好笑嘅係佢一眼都冇望過份文件
而且學校時候亦都冇否認過
呢單野已經夠佢死十次
關蛇到而家都仲有咁多fan屎,佢喺澳門應該都眼閉了
俾人拖完出去打之後就喪提慌死冇人唔知佢係因警犬被強行拖出去毆打而成名嘅理大學生校董加區議員李傲然

雲叔你繼續逐個cm負皮啦,係咪又要放上ig批鬥呀?你睇個po咁多人出嚟話你就檢討下自己點解得罪咁多人

唔係話分唔分化,但呢個人真係信唔過,淨係識拎光環
2015 高登:
“只於Owan,都叫做過下同事既,個陣好似就係話佢冇Degree,所以就走左去讀個個乜鬼ump???
最後就因為佢好似比閉路電視周到佢唔知做d乜野,所以就比人炒左。
佢之前讀嗰個UMT

一早被蘋果踢爆咗涉嫌假學歷 出埋過手足三次 買假學歷 仲選佢入立法會 俾佢繼續遺禍人間?

傳送門 【蘋果踢爆】海外學士課程涉造假!聲稱唔使上堂 8個月畢業:

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20170518/56707165

上次佢開post讚自己俾人貼左假學歷證據剷咗post
今次大家記得快啲Backup!
Del一貼百
佢係pccw都係做埋垃圾post咋
之前PolyU wifi 有事 又 出黎扮晒識
點解做到校董
好撚心啦 做到區議員仲因為連登一個post就郁d話激親
仲要個Post都唔知係唔係自己開出黎
條友惡撚到 一句就起晒鋼

覺得佢唔抵之後會有好大機會
舊相嚟,之前poly d人喺goop同連登屌佢。
不過都係on9嚟,睇唔過眼
佢ig po出嚟啲嘢勁多錯別字
仲學人話自己中文老師
連登冷氣狗:哦!你踩泛民你係分化撚/五毛/共諜
係因為Poly學生會同校董選舉嘅時候 係align咗咁去選 有兩對對撼對家係有中共臥底
有人喺連登出post所以佢哋係瞓喺度贏
同今次區選一模一樣

傳送門: 理大學生會2號莊偽本土 真赤化
https://lihkg.com/thread/550803/page/2

佢做咗咁耐 有邊個真係講到佢為學校做過啲咩
假抗爭真維穩 成日出post調學校轉個頭去hotel icon同高層食飯 擦鞋鋪路從政

只係咁岩時勢佢可以食正革命浪潮同人血饅頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞