九西李傲然唔簡單

340 回覆
575 Like 92 Dislike
冇人知
咁佢真係廢人
簡單講
關sir part SU 反對校方收回民主牆
由事發到聆訊前足足半年,owen完全無講過關sir騎劫緊個campaign
呢條友係聆訊結果出左黎後
就去左個幾受爭議概網台到
指責關sir「騎劫」左佢地個抗爭,關sir 癡埋polysu 到玩野
結果關sir背負左一個佗衰家概罵名

呢樣野係極不負責任
我唔知當刻Owen玩緊咩
不過弓喜佢令到不知䄂裡概大眾指罵關sir
大把獨派勇武派因為咁
無人敢埋佢身
關乜撚野事啊傻鳩
唔覺佢有智慧,似中二病個隻
本土好多人都唔係佢咁樣出位
你個owen打手就收皮啦
咁長時間Owen叔唔撚出聲,由事發到聆訊前唔出聲
去到聆訊後先黎搵人懶?
咩叫「忍佢好耐」?
半年時間咁長owen比人喂食懵仔丸呀?
宜家係到講緊Owen條仆街概野,無人再係到吹奏關sir
定係打手們想學出面咁,唔撐owen就係撐關sir
Owen佢負番責任好無?
關sir同polysu part得埋
仲邊會有「拖累」呢樣野架
肢體衝突果日同聆訊差左咁耐時間
Owen唔撚出聲?
你話關sir拖累你地概
當時唔撚出聲?

Owen Li你條仆街收皮啦
一陣佢地又del post
再唔係同健吾容樂其話有人係連登蝦佢 要哥哥s出post話haters gonna hate
呢條仆街入到垃法會, 咁大家準備含黑警條L
條友分分鐘藍到發紅!!
咁我又唔會話佢係藍既,但黃都有D人格有問題,為左上位搞好多野既人
佢係其一,仲有張秀賢都係
佢根本就為左自己利益
宜家出面好多都偽黃
所以我咪話分分鐘藍
係真黃就唔會分化, 嘗試去narrow個gap解決問題
唔係話想幫佢
大家既指控好多野都係一句起兩句止
之後定論人係藍底
會唔會無咩說服力?
唔好搞錯,多數人都無話佢藍,話佢係人格有問題姐
使唔使咁快幫佢擦存在感

你知唔知有幾多人係背後俾壓力幾位領班啊
詳情詳情
佢係咁KOTEN...仲要在古代會考REPEAT過,之後升讀太子分校...
佢係KOTEN...仲要在古代會考REPEAT過,之後升讀太子分校...
學巴打咁講 你google佢啦 早一排其實youtube仲有佢係星河個時既宣傳片 不過唔知係佢選校董定區議員個時delete晒

以前做學生唔知,後尾先知呢條友當時冇大學學位都出黎教書
同埋以前10仔身邊有個好幫得手既助手 (好似叫yc) 有一次都係fb 屌9李傲然 話佢人品有問題

不過都係個句啦 佢始終都叫做素人 民主派 靠大家一齊監察佢
議員就算,如果咁嘅底,立會就不了
佢咁有牙力既

Poly 就唔會咁撚廢啦

係poly用權力哈哈霸霸
又玩人格謀殺,共產黨慣用手法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞