九西李傲然唔簡單

340 回覆
575 Like 92 Dislike
乜撚野假學歷係poly見足佢4年,今年u grad 咪啱啱好
咁都有得吹奏
入過poly嘅都應該知咩事
成場除咗頭兩日
有冇人見過佢?
唔簡單吖 咁識做政治show我都覺得唔簡單
自己話出去食飯 點知就發生poly圍城
係人都收到email 全體保安徹離 入面又唔係無嘢食

佢係選舉期上哂電視採訪喊住叫人救下理大 自己去拉區選票
人地灣仔梁柏堅同手足齊上齊落 無出過嚟啊

佢係食poly手足人血饅頭
佢幾多歲 中間買咗個學位 去pccw返工啊
成日扮積極考慮參選,最後又未係仆住去選
記得佢之前同學生會+關sir圍department
理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董 理大校董啊嘛
佢做咗咁耐就講足咁講 而家轉講區議員
以事論事 唔好咁快人格抹殺
咁人哋真係有本事令到兩個大黨都協調會守承諾
最後做到野未得 見到成版好多人抹黑
感覺對成件事無幫助
專注初選重好
poly淪陷個陣佢地走先唔通知手足一齊走
有冇人知關蛇近況如何?
個朶臭到仆街
大把poly人知佢咩料
有咩證據直接證明係佢令到另外大黨肯協調?
唔通因為佢早出post 所謂嘅沙盤推演?

大家傾初選嘅條件係遲早嘅事 唔好神化仼何一個人
尤其一個賣手足換選票嘅人
拉!
你都on99
香港民主派入邊最敬重真係佢
無既定立場 但係見過佢見記者啲戲咁屎就覺得佢只係個attention whore 同埋佢係碌撚啲o靚所以真係冇乜好感https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1492841-20191118.htm
當日可以賣手足
難保佢他朝選到立會唔會賣港
賣關sir一次
賣手足一次
賣宿生一次

Owan你以為你可以隻手遮天?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞