九西李傲然唔簡單

340 回覆
575 Like 92 Dislike
死全家啦仇同撚
呢條友分分鐘整好多麻煩,破壞成個選舉佈局
Hi PR 未搵到弱點就話人gay?關你撚事咩
你睇清楚
嗰句意思係堅持三罷
叫民陣唔好取消三罷決定
double negative句子黎
黑人問號
我覺得佢似同性戀=我係仇同撚?如果你覺得話人似同性戀就仇同,咁似乎你自己先係睇唔起同性戀個個囉
owen 簡直係垃圾之中的垃圾
學生校董拎光環
真係落實的野,咪搞下飯堂,屌下學校民主牆,真正關乎學生利益又無實際點做
佢同高層的人脈都唔廣啦,世界仔就係
出黎up兩句就扮抗爭,見過世面做緊實事的人當你小丑
非常同意!!
佢同林大輝有計傾
唔鼓勵任何自爆行為
就算佢幾黑鳩poly人憎
無啦啦話人似同性戀 呢啲咁私人嘅嘢
純粹係你自己主觀睇法 唔係個個都想俾人評論嘅
而且可以係bi既

例如你無啦啦比人話鍾意蘿莉/似毒男/似弱智
俾人咁講點都會唔舒服
雖然連登係匿名 但都要尊重下人
取消咗啦 係咪要解散民陣啊?
真係以為日日上連登吹奏自己帶風向就變政治家
所以最好低調處理係最好,唔駛理佢
如果佢開咗個AC都係自爆
咁嗰時民陣真係做得唔好
好多連登仔都有批評個陣民陣
好多素人區議員都有出呢句
一句講 哂理大校董係理大圍城個時去左邊 係宿舍門口對住記者貓哭老鼠
ching sorry 我唔同意
你講嘅例子 i.e.毒男/弱智/鍾意蘿莉a.k.a.未成年女性 都係負面/違反社會普遍價值嘅詞語/行為 (蘿莉個詞可能中立,但鍾意蘿莉as a term 唔係)
如果你認為同性戀同佢地有可比性,請問你係咪都覺得同性戀係負面/違反社會普遍價值嘅詞語/行為?
我俾個反例你 我將個comment改做佢'佢係咪鐘意睇波?個格好似',你覺得有無問題?
所以而家到底係我仇同 定係負評我個八十幾個人仇同?
咁而家佢做得唔好我哋話佢係咪又係分化?
佢話人得 我地話佢唔得?
我唔係話負面我話係個人私隱
同性戀 - 係性取向一種 毒男- 係性格一種
弱智 - 係性格/缺陷一種 鍾意蘿莉 - 係性取向一種
以上全部都係個人自己嘅傾向 每個人都有自己自由
任何人都有自己私隱 唔想俾人評論

你無啦啦話人似同性戀 你背後有咩動機你自己知啦
唔好將連登變成一個可以隨便唔尊重人嘅地方
日久見人心 善用不推文回覆

呢個中二程度真係唔簡單
參見包大人
係人都知佢好想選,但又要扮哂嘢係人地想佢選先走出嚟

呢條友係政棍嚟,信唔過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞