九西李傲然唔簡單

340 回覆
575 Like 92 Dislike
食人血饅頭 當理大手足係condom 不了
btw比你好彩選到區議會仲唔心足 又上嚟做打手吹奏自己
講多少少
我冇話佢前面唔啱
但有啲人就係好鍾意響一篇8成啱嘅野加一兩句抹黑
啟蒙咗天琦=冇建設?????
理大圍城時,一睇就知佢炸喊,成日扮撚曬野,呢度好多佢的打手post,一日到黑話佢呢到勁果度勁
Poly 單嘢之後仲點信呢個人?大家真係要多睇歷史帶眼識人
咁戴耀廷係主力推初選中間約見嘅人 唔通佢又可以選?
唔好成日邀功啦 好核突啊
九西其他素人有張崑陽 劉偉聰 兩個實力能力都勁過owan
都唔明點解要揀佢入立法會
係咪早過反送中就可以出賣手足 同手足割蓆?
黃毓民啟蒙梁天琦都講得出
原來你係毓民隻狗嚟
//「中學時看到黃毓民在議會的發言好有質素,我當時覺得為民請命的代議士是很有價值的志業」
//黃毓民在議會的「聲嘶力竭」是梁天琦熱中社會運動的啟蒙//
又想修改歷史

https://www.mingpaocanada.com/van/htm/News/20160421/HK-gfi1_er_r.htm
曱近平夠直啦
想知詳情
呢個就係時事台

以事論事,佢光速同關sir割蓆,反映佢人格係低賤。但佢咁撚民主黨法,相信泛民都要日後對呢個人加以提防
詳見何俊謙(關sir)與理大會長及理大校董就民主牆被禁一事衝擊校政大樓,之後李傲然phone in仇思達節目猛咁踩何俊謙。記住當時泛民同長毛快必係幫關sir,但李傲然反而唱反調
總之呢個人係有些問題 唔好捧佢上位, 唔係之後恐怕出問題
要素人都唔代表狗屎垃圾都要捧上位 要好好睇清個人有無問題 一但推左品格有問題的人上去就後悔莫及
係臭到仆街
再早D仲係補習學生時已經成日擦Koten 鞋
後來仲跟koten搵食
有一男一女好出名
男就係Owan
koten班人咩料 根本就物以類聚啦
呢大半年睇住佢不斷上位真係得啖笑
不過見佢黃先不分化
讀polyu 稍為有留意一下校政同社會都知條友咩料 你咪撚on9啦
可唔可以講多啲,同佢有幾面之緣,如果佢將來要選立法會,要考慮下
如果可以 不如爬爬文
睇晒啦,就係咁多囉
同時同佢傾計,問過佢會唔會選立會,佢冇話冇打算
又話余德寶想選,但公民黨唔肯推佢
份人好似好多盤算咁,城府算深
https://lih.kg/1778535
12月入職嘅議員助理 扮咩立法會啊 區議會就真啦
李生議助啊?
有冇證據?
如果真係證明佢係跟koten,會好懷疑佢人格
雲叔夠話唔想做韓國瑜 依家打手出咁多po試水溫想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞