九西李傲然唔簡單

340 回覆
575 Like 92 Dislike
你有冇發現樓主個名好似係李生本人
都係有個傲字
依照你既邏輯,而家手足全部係廢人?
當所有勇武被人認可,你個打手話關sir仲係廢人?
你google下星河 李傲然就大把啦
關蛇都叫勇武虧你講得出

用6月之後個標準去睇一件6月之前嘅事,嚟到判斷Owan Li係出賣關蛇
咁同今日釋法DQ之前宣誓玩嘢嘅議員有咩分別
"作為油尖旺區議會選舉當選人,同時亦有理大學生校董身份,對於理大發生的事情定當義不容辭。

等我"
(Owan Li, 2019-11-25)

三月尾 唔知被困埋土手足等到校董未
火魔一定係勇武?李傲然最勇武?勇武標準一定由你去鑑定?
當日全部被罰既人係手足,但李傲然打上網台去批評其他人已經唔算同路人啦。李傲然可以喺聆訊認衰減輕個刑期,但唔代表關sir拉埋其他人去犧牲學位喎,話曬李校董當時識咁多職員,小小事點會影響到個大人物呀
咁佢同其他poly同學確實係俾何俊謙拖累
先會令成件事整體處分係從嚴喎
你有冇聽過當日佢打上神駒個台點講?

事實係何俊謙自己從來無同人預告自己做乜
最後就係有肢體衝突,幾個一齊攬炒
事後又係佢何俊謙死唔認衰,一開口就叫人踢佢出校
佢事實上所做嘅事就係拖累左人
咁勇武都無同和理非預告 佢會做啲咩
唔通哨 街坊 和理非 俾人拉咗又話係勇武拖累其他人?
原來有人記得
條友以前跟k10跟到足
我記得佢有屌話無做星河之後公司啲嘢仲搵佢處理 好撚煩 又屌ko10
我仲以為佢自己做得唔辛苦唔做 屌原來係比人炒所以先咁小氣鳩
係啊係啊 呢度得你係大人得你啱啦
老屎忽最鍾意叫人小朋友 一嚟就show個地位出嚟
姐係你眼中同性戀=弱點
然後我就係仇同/HR 你就唔係
幫手推post thx
你係咪連不推文回覆都唔知係咩....
唉是但啦 拉
共用AC,一個立會議助,一個區會議助
立會議助又威D架咩,撻出黎做乜柒,鄭錦滿都立會議助啦,我以為咩專業人士咁巴閉
睇返我上面回覆

用6月之後個標準去睇一件6月之前嘅事,嚟到判斷Owan Li係出賣關蛇
咁同今日釋法DQ之前宣誓玩嘢嘅議員有咩分別
性質一樣,但日子唔同,請問2014既黑警同2020既黑警係咪唔同?
李傲然係咪當時有冇出現於校政大樓私人地方?佢有冇擅闖私人地方?出現喺同一個地方並唔係有共同責任?李傲然有名有姓係咪地位大過一個被踢出校既人?
一句講晒出賣個人嘅人就唔值得人信

六月之後 佢喺理大同埋宿舍都出賣過人
所以根本就係冇道義可言
想知之鋒玩咗咩膠
樓豬到依家一句都無回應過
不如出嚟講兩句
唔好下下搵班議員助理出嚟做打手
係咪無諗個開post會被群屌 以為owan會好受歡迎
我就無屌佢嘅
只不過係想知到底係咪本人
同埋想知點解當初圍城嘅時候影都唔見
如果係本人 議助們可以唔洗咁急衝出嚟護主嘅
我諗大家都係想得個明白
如果係有苦衷 咁本人出嚟交代反咪清楚晒囉
依家樓主又唔回應 得班支持者係度嘈
成件事真係好難睇 欲蓋彌彰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞