[愛的迫降8] 推到彬珍結婚

1001 回覆
24 Like 9 Dislike
我無諗過會鐘意孫仙鐘意到睇哂佢所有戲
學韓網既人講
佢地係朋友 我就冇朋友
「為了遇見你,我選擇重新經歷那一切」
呢d對白唔係第一次見
但睇親果part都覺得sad
我都係電視劇都睇晒咁濟
岩岩睇完 冇喊但唔知點解拿住拿住 又好想睇多次
同你一樣。。所以我睇左3次。。。
https://m.bilibili.com/video/BV1S7411f7ti
睇住佢地隔左咁多年終於合體
睇到好鬼感動
睇呢套野既季
一係唔中毒
一中左毒就會忍唔住睇完又睇

BTW終於捱到4月喇
百想幾時先公佈提名呀
迫降應該係阿宮之後先接
阿宮仲拍緊就定下套劇係出年同一時段哩個操作對top star嚟講有啲chur
同埋行超市之前仲係傳緊孫仙有春夜哩個offer,即係仲係睇緊劇本嘅階段
似係平時兩個日常交流會講自己接到咩劇本所以先會有咁嘅諗法
無睇春夜會唔會同漂亮姐姐好似
又係漂亮姐姐個導演同編劇又係姊弟戀
又係丁海寅孫仙接嘅話成個團隊都一樣
agger 顛覆我對朋友嘅定義
真係無諗過!
孫仙出道太耐 個名對我黎講係上一個年代既人。。。
連佢啲訪問都追埋先誇張
我覺得係協商宣傳期兩個傾開計
都覺得唔滿足 冇得望住對方對眼拍戲
所以有共識想一齊拍愛情劇/愛情喜劇
然後佢兩個都不斷係啲採訪/訪問入面講想再合作
好似同啲編劇/導演講 我地都想拍愛情劇
快啲俾劇本我地喇
孫仙連續接電視劇已經唔尋常,飯姐因為導演同講明拍攝時間先接,但愛迫明顯係會拍得好撚辛苦佢都接,咁姐係得返一個原因
佢地話要再合作嘅條件都好有趣
指定係melo/romantic comedy
孫仙仲話要喺變老之前拍,點解? 因為中年愛情劇通常都係出軌
即係佢想做得佢地兩個嘅sweet sweet愛情線
愛迫都唔知算唔算sweet sweet
希望佢哋現實中sweet sweet返
"因為中年愛情劇通常都係出軌" 笑撚死我
真係不得了
我成日覺得套戲係佢地最後一部愛情電視劇
嗚,唔一齊都唔緊要,拍多套melo電影比我ff下都好
我都好鐘意漂亮姐姐跳舞呢幕
想睇呢套 睇下孫仙演技
但唔想睇男主
彬xi個笑容好甜啊
彬ssi新廣告都係有種薯薯地嘅感覺https://www.instagram.com/p/B-gkMLOAmMa/?igshid=1c613u5h7rxfh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞