[愛的迫降8] 推到彬珍結婚

1001 回覆
24 Like 9 Dislike
韓國男人大部分都係人渣 其實港男好好多 只係唔高、唔識打扮、有啲木獨姐
炫彬出席造型師婚禮眼神充滿「哥哥嫁妹」寵溺感!網民:新郎有點慘XD

《愛的迫降》之後,玄彬近況被曝光。

韓網上炫彬參加婚禮的賓客照曝光,又一次引爆網民們對他帥氣神顏的膜拜。 原來是炫彬去參加了造型師的婚禮,當天的他衣著休閒,黑色T恤搭配白色褲子,梳著狼奔頭。 結實的肱二頭肌似乎要撐破T恤袖子一般,不愧是演過北韓軍人李政赫的人,健碩肌肉依舊還在。 炫彬站在新娘身邊,微笑著看著她,眼神裡充滿哥哥嫁妹妹的寵溺感。

除了炫彬之外,孔曉振也出席了該名造型師的婚禮,看來這位造型師是業界名人啊,竟然能請到一線大咖前來。 合影中孔曉振站在了炫彬身邊,她穿著吊帶裙,造型簡單卻氣質盡顯,和炫彬十分恭順地將雙手交叉放在身前。

看了照片的網民們紛紛留言表示:「意外出鏡的孔曉振」、「哇,東柏旁邊的正赫」、「我希望我嫁人時身邊的老公是他,正赫啊」、「新郎也太慘了,哈哈哈哈哈,畢竟炫彬走到哪兒顏值都能秒殺所有人」等。
https://www.koreastardaily.com/tc/news/125333#images-2

自膠翻先 係舊年七月嘅old news
濕鳩韓星網舊聞扮新聞
所以追星都要留返D理智
不過邊個國家都有變態架啦,
南韓都有唔冷血賤格既oppa既
今次N號房都有幾個男idol出聲
沈旭暉都有睇迫降
但今次成26萬wor…仲要大部分後生仔,睇過話好似即係每15個後生就有一個有份,呢個比例會唔會太誇張呀即係身邊一定有親友有份
點解玄彬唔玩ig
做會員淨係睇 做旁觀者
冇份玩就唔覺得自己有問題
果個post評論既人都幾高汁
其實人民班長果part講共產主義都講得幾到肉
佢好似話會拍片講迫降

鯊魚2孫仙唔會拍 揾左韓孝珍同李光洙拍
其實都估到另外個男主都唔拍
我覺得珍珍會想試新角色
同埋係韓孝周/珠
我知邊個唔小心打錯字
Btw佢都好耐冇拍戲
以前好鐘意佢短髮個Look
想佢快啲拍片討論
金南佶去左邊
南佶叔上年拍熱血司祭打到傷哂, 短期應該唔會再接動作片
好似話有韓飯今日打電話去studio dragon 到
問佢哋仲整唔整藍光dvd
個公司話由一開始就冇諗住整 覺得賺唔到錢
仲話咩以後呢間公司出嘅劇都唔會整藍光
間公司點解咁好笑
係。。。我唔鐘意佢執陰
教水紮起哂好好多
所以唔講得嘅理由係覺得冇肉食
唔怪之得我見佢哋突然話聽日11點再搞Naver熱搜活動啦...
好似話呢間垃圾公司既回答激到其他劇既劇飯都好嬲所以決定聯合起黎衝聽日個行動

協商宣傳v live 2018.09.10
孫仙著灰色衫果次
唔post殘體字啦, 想睇有中字嘅自己search
https://youtu.be/NT-tHTuxCGA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞