[愛的迫降8] 推到彬珍結婚

1001 回覆
24 Like 9 Dislike
其實醫院室外個kiss氛圍拍得幾好, capture到嗰種小心翼翼又好愛惜對方嘅feel
特別係天氣凍又喊緊好難拍
係枝鹽水唔知做乜鳩
係醫院到...咁重口味
正赫咁錫住世理個橫膈膜應該唔敢"整親"世理
其實吊鹽水係咪一定要右手
吊左手咪唔會有碌棍擋住囉
又係喎
真係辛苦曬
不過一路播一路拍真係好易唔連戲
do姐都發現最後佢地瑞士相遇冇戴戒指
我覺得呢個係幾大遺憾
Btw一諗到佢地1年先見2個禮拜真係心噏
李哈哈fade out完會影撚住條柱再拉遠鏡
笑到仆街
正赫傷左邊膊頭, 所以要吊喺右手
之後曬傷勢好似都穿煲
應該係後面唔係前面
有人剪左如果當日係表秀治接住世理既劇情發展
幾好笑
https://b23.tv/BV15E411G7Hs

原來同一款黎
完全著到兩個氣質出黎
It's not only Netflix that's streaming. Here are the top TV shows this week across all video-streaming services.

20.Kingdom (Netflix)

19.High Fidelity (Hulu)

18.Diabolik Lovers (Hulu, CrunchyRoll, and Tubi)

17.The Outsider (HBO)

16. The Good Doctor (Hulu and ABC)

15. Better Caul Saul (Netflix and AMC)

14. ZeroZeroZero (Amazon Prime Video)

13. Food Wars! (Hulu, CrunchyRoll, and Adult Swim)

12. Rick and Morty (Hulu and Adult Swim)

11. Love is Blind (Netflix)

10. The Walking Dead (AMC and Netflix)

9. Westworld (HBO)

8. I Am Not Okay with This (Netflix)

7. Money Heist (Netflix)

6. Devs (FX on Hulu)

5. Crash Landing on You (Netflix)

4. Sex Education (Netflix)

3. Stranger Things (Netflix)

2. Elite (Netflix)

1. Steven Universe Future (Cartoon Network )

https://www.pcmag.com/news/the-most-watched-shows-on-netflix-this-week
哩個應該係舊嘅玄彬, 啲頭髮冇咁快留長啦
阿宮個髮型,應該係舊片新出
之前影棵橙檸檬上ig,fans都癲左
話說平安夜合照默默過左800k心心
記唔記得感謝世理的出生呢句對白係第幾集邊一幕
淨係記得係幫世理慶祝生日果集

岩岩睇番 好鍾意呢句對白
不過最鍾意都係「妳如同禮物般走進了我的人生,我很感激。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞