[愛的迫降8] 推到彬珍結婚

1001 回覆
24 Like 9 Dislike
突然喺到諗如果佢地可以低調搞個冇咩人嘅婚禮 唔洗簽紙 兩個着住婚紗西裝滿足下觀眾就好
唔駛有2,只要現實既佢地幸福快樂就好了

https://youtu.be/nEpEFW8BS5U
開心Share CLC Elkie Cover IU既Give You My Heart
希望現實佢地係真啦
https://youtu.be/d1tKDlHlUH8
館長話睇完迫降唔喊既係禽獸
一路睇都冇乜野
就算世理跨38線番南韓果part我都係鼻酸
利正赫係南韓同世理相遇都覺得還好
去到送戒指果幕就真係流左眼淚落黎
跟住「感謝世理的出生」「敗血病世理冇左心跳」「世理醒番同佢呀媽講唔洗去道別」「你如禮物般走進了我的人生,我只覺得感激」呢幾part都有喊
之前係瑞士相遇就冇喊 但好慶幸見到佢地重遇 鄧佢地開心

你地記唔記得睇到邊度先第一次喊
我咁後先喊比條女屌我冷血
上面打錯左
係之係瑞士重遇
我係耳朵回想返武赫點死果到第一次喊
真係喊唔出
16 世理跑住叫佢唔好走,政赫叫佢不要跑個part喊到飛起個種心痛係瑞士重遇同彩蛋都補償唔返
瑞士重遇真係補唔番政赫同世理道別然後跨過界線番北韓果幕
一來瑞士重遇果度玄彬出出地戲 好似冇咩情感咁
二來就算估到將來應該係瑞士見番面 但心入面好清楚佢地始終係2個世界既人 時代版既牛朗織女
眼淺既我基本上喊足成套
我都冇喊
我遲過你少少喊
幫世理慶祝生日嗰到先喊
正赫跨過38線話不要走嗰到喊第2次
我好似都係慶祝生日先第一次喊
跟住世理喺國情院暈左 呢兩part好似喊得最勁
我都見到
雖然知係April fool,但入去睇睇 見到玄彬封信寫中文真係笑咗
North Korean YouTuber Claims Hyun Bin Is Considered Less Attractive Than Kim Jong Un in North Korea
https://www.koreaboo.com/stories/north-korean-youtuber-hyun-bin-kim-jong-un-in-north-korea/
金仔似乎係北韓男士外貌嘅標準
一開始未睇英文以為你話金仔係金泰坪
北韓都有youtuber
第六集握手道別嗰度 之後每次世理喊我都喊
脫北者youtuber
世理d喊戲唔係一式一樣,而係有層次先好嘢
又翻煲 發現編劇真係好有心思
一開始正赫成個木頭咁 根本唔識安慰人 唔肯應承世理可以翻南韓 激到世理原地自轉
後面就開始成長識得氹人 醫院話有疤痕嗰段係到安慰世理啲疤唔緊要 仲要情話一句接一句
一見到世理喊真係拿住拿住
孫仙啲喊戲真係唔係講笑
同埋一開始世理送正赫出門問佢識唔識摸頭,正赫答佢完全唔識,到後來正赫有唔少幫世理整理頭髮既場面,最後瑞士之吻都係摸完頭髮先錫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞