[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (34)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
試左 真係work 不過力度要摸好少少 暫時未見到有咩後患住
1910‘s ~ 1920’s Shuron
10K Gold Nose Pads

唔該哂巴打們,暫時上網望過全部都覺得唔錯,想望實物比較下,唔知邊度有得試呢? 話說點解個個留言都有負評
呢個系列嘅post由第一個post開始已經有人好有恆心咁續個留言腐皮
出街見到人戴呢款會自動assume係大陸人

令我記起90年代初,當時最hit 嘅眼鏡就係GA oval frame .... 真係好hit....

我form 4 開始四眼, 第一副眼鏡就係下面副GA, 我仲keep 住,唔知如果依家戴番怪唔怪呢?

紅巴應該只細我幾年,我中學時期到上年都係帶GA,就是這款不同色,我前後有四副。

年齡暴露系列
我經常吊腳/roll腳
想請問各位巴打,平時如果著開red wing 9D,想買white’s嘅E/EE頭應該買幾多號鞋?
想問大家洗牛仔褲係咪都係用桶浸下
岩岩去買左條47501個size好尷尬
可惜既係 唔係日本或美國製
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞