[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (34)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

我諗緊如果短褲可以點襯
不了
用咩整?tweed?
link?
4個人
用普通布試住先,熟手之後試tweed
好耐冇入黎大家會點消毒啲衫…?定日日洗?
你地啲boots鞋帶會唔會唔夠長
有冇巴打操開LVC嘅raw denim?
未試過著原色,會否有其他更好嘅選擇?
我準備買 但沒搵到有人放
多餘 喺post傾咪得
紅巴有冇chambord sizing tips?例如比較tricker's之類的?
Tricker’s stow boots 我著UK7.5 ... fit size ... Chambord 著UK7 輕微細少少,如果UK7.5 會perfect d ... 所以我覺得chambord 係true to size ... 你tricker’s 著咩,chambord 著咩就好。 但tricker 個last闊d, 所以請願買大tricker 半個size 都唔好買細。
bourton我著uk7的,估計chambord買返uk7應該fit,thx紅巴!
你有冇上過官網睇上US睇下就會發現新大陸

好少出街,趁今日出下城先
不過得件Sugarcane褸啱呢面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞