[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (34)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想問下LH d fullcount個價係咪算抵食?
仲Fullcount
Fullcount 不了
Lm
FC不了
嘩屌!唔知有咁嘅事
佢是咪比人屌到刪咗post?搵唔返
屌咗一日就delete 咗,之後岀咗個濕9聲明。

當時全世界未爆發,反而當時日本好嚴峻,支那就爆到9彩,佢唔去叫日本加油反而叫病毒輸出地加油。佢話只係純粹支持病者,咁點解係都要揀武漢? 之後佢d comment 仲好似話香港人太政治化之類!

真心,永遠black listed... 狗都唔屌。
轆返2月d post,fc回應話原意係唔想亞洲人被歧視,但同佢大大隻字齋叫支那加油真係好難associate埋一齊,呢嘢真係抵佢柒。
奶共就係奶共啦,做呢d 行為咪又係為了人民幣

Shop list (有promotion)

https://hkshoplist.com/?utm_source=referral&utm_medium=3rdpartyevent&utm_campaign=MayFirst

當然其他黃店一樣要幫!

一齊洗你每一分每一亳係黃店!

I take your point.
Oh right, fair enough.
OK, fair enough.
I see where you're coming from.
That makes sense.
Huh?
OK, I get it now.
I see where you're coming from.
Lm
解釋咩呀,到依家全世界圍屌中國,證明佢當時扮大愛係幾撚on 9 .
個post無啦啦有bot入侵
個個人好似周圍覆人一句9唔搭8既野
講過幾次都係想講多次,vintage together店主個身型著overalls真係好震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞