[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (34)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
夏天唔怕熱咩
有無人聽過有本雜誌叫the Heritage Post?
有呀,好似係英國野。
值唔值得買嚟睇?知唔知香港買唔買到?
未睇過,香港唔覺眼,我知博客來有。
朋友,你是專業的,當然就難唔到你
人哋第一次,係咁上下啦!
我都係慢慢練出黎既姐
發現take 5會員價相差幾多下想問下巴打買sugar cane仲有邊度好介紹
我都想take5睇但冇會員 又買唔夠數做
其實有冇地方多vintage牛可試身
HINOYA 樂天/yahoo
Thanks 岩岩搵到間樂天平定價$20
計埋啲t point, paypay point分分鐘低過定價15~20%
喺daychild入咗呢件

諗住入多件芥末黃,但係luddite有件vest又好似唔錯咁
我就香港買算試左唔驚唔岩
能力許可既, 生活上應該都盡量避買MIC
而家買野前慣左睇下出產地
有時有D 款得樂天店先見到
咁岩又免運,又咩十倍積分
就會忍唔住係樂天照買
我做咗十幾二十年囉。

我係咁嘅,首先唔買一切中國牌子嘅野。

每一件貨我都睇產地,有選擇情況下我唔買MIC ... 好似iphone 無得揀無辦法。衫褲玩具生活用品基本上我已經無MIC 嘅野。食入口我100%唔買MIC, even 食隻蛋,飲啖水。岀街食我控制唔到。

好多年習慣lu ...

仲有,唔該唔好淘寶!
日本買試完唔啱可以換size 都係寄返去個程郵費
想搵 復刻high rise army chino 求推薦

Full count瀨共不了
Bryceland太貴
Toys McCoy’s條Steve McQueen又太修身
我都慢慢養成習慣,盡量做

同身邊好多人講,第一野就睇錢

我諗呢個Post D巴打會容易D做野
所以先係度講下呢樣野
讀書時冇錢冇得揀
而家做野有錢 好多時寧願比貴d買quality
其實唔一定係quality... 好似made in thailand vs MiC ... 其實未必係thailand 好d... 不過,就俾唔買MIC law ...
vintage啦
無錯, 已經係黃藍咁
如果MI 乜都好, 有得揀就係唔要MIC
當然能力上係唔做唔到, 唔通唔食唔買咩
盡自己能力做既呢樣野就
不過呢度巴打買件TEE 都一件打人地十件, 絕對可以做到
想請教下係香港點開paypay?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞