[LingU]嶺南大學討論區(3)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
痴線身邊啲人個個都3.6以上

you
痴撚線咩都入人數

真係唔知想點樣 B+又拎出黎屌一餐

8002得B+好高 ?
咁又係既,班廢可能得條C就好開心呢

駁唔到
不過我b+會滿意嘅
痴線身邊啲人個個都3.6以上

you

痴撚線咩都入人數

真係唔知想點樣 B+又拎出黎屌一餐

8002得B+好高 ?
咁又係既,班廢可能得條C就好開心呢

呢科係咪要跟curve比grade
term gpa過3.6無 scholarship
LingU文學士jupas interview去唔去好

文院幾時要in

文院幾時要in

依家先知原來有interview
原來嶺南要interview
輕輕一推
輕輕一推

冇架喇 等放榜喇
讀history 悔終生
讀history 悔終生

文科仔,cgpa 2.9,得返1個sem,仲追唔追3好(sem1去咗exchange)
文科仔,cgpa 2.9,得返1個sem,仲追唔追3好(sem1去咗exchange)

追囉 差小小姐
難得開電視 見到鄭國漢幫回歸賣廣告

追囉 差小小姐

check過要5科a-先追到

追囉 差小小姐

咁巴打可以輕鬆鳩fing gpa了

追囉 差小小姐

咁巴打可以輕鬆鳩fing gpa了

呢兩年幾都係徘徊2.8x~2.9x,唔知係到做乜鳩
大家好 我係non jupas
想問下the Registry 叫我交身份證係咪者係有機?
大家好 我係non jupas
想問下the Registry 叫我交身份證係咪者係有機?

Yes
好感動 多謝答我既巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞