[LingU]嶺南大學討論區(3)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

紅呵撚真係可悲
幾時死

狗咬狗
不用分得那麼清啦

狗乜撚野咬狗
由頭到尾屌緊你地咋柒頭

到底紅hall 班撚樣 知唔知醜
擺到明柒撚左出黎又話不用分得那麼清啦

人地唔撚So你真係好撚正常,又放相搏注意

南宿3座呵圍內玩 唯獨無紅呵所以嬲嬲豬?

當初拎玩具champ係咪因爲Sky向表示唔比我贏會__哂你地既野

紅呵啲人仲周圍咬人 顧掂自己啲野先啦 一陣又俾人偷野

日防夜防

家賊難防

紅呵撚真係可悲
幾時死

狗咬狗
不用分得那麼清啦

狗乜撚野咬狗
由頭到尾屌緊你地咋柒頭

當初拎玩具champ係咪因爲Sky向表示唔比我贏會__哂你地既野

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

話說Hell C花生事件女主角竟然有仔
到底佢件仔有冇了解過條女喺Hell玩得幾chur
有冇知情人士補充下

條仔係我組仔
我都冇眼睇

臭雞同狗公

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

details

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

都唔明點解仲會幫佢打氣

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

都唔明點解仲會幫佢打氣

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

都唔明點解仲會幫佢打氣

平時就杯鳩人
見人打到下波咪扮哂fd

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

Tin gor好心幫老友保管財物 邊撚到似你班人咁小人之心

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

都唔明點解仲會幫佢打氣

體諒下 我接受呢個原因
人地打波打到fd影張相留念都要放上黎

屌你老味自己去到邊畀人憎到邊唔撚抵得?

紅呵撚真係可悲
幾時死

狗咬狗
不用分得那麼清啦

狗乜撚野咬狗
由頭到尾屌緊你地咋柒頭

好撚酸呀
人地由頭贏到落尾,仲可以話人柒
輸波就真係柒啦
洗乜同手下敗將玩乜撚圍爐盃呀柒頭

唔講以為你有份打
話人柒你自己夠唔夠打先
打波比你屈哂機但冇人同你打
自己慢慢打飛機把啦

狗咬狗
不用分得那麼清啦

狗乜撚野咬狗
由頭到尾屌緊你地咋柒頭

好撚酸呀
輸波就真係柒啦

唔講以為你有份打
話人柒你自己夠唔夠打先
自己慢慢打飛機把啦

講波佬要識踢波既道理
玩具撚咁好打又會輸波

係嫁 你唔爭在笑柒你professor 寫既論文寫得柒
你可能岩既 但係由冇資格既人講出口仲柒
Btw打波打到比人杯應該仲柒

狗乜撚野咬狗
由頭到尾屌緊你地咋柒頭

好撚酸呀
輸波就真係柒啦

唔講以為你有份打
話人柒你自己夠唔夠打先
自己慢慢打飛機把啦

講波佬要識踢波既道理
玩具撚咁好打又會輸波

係嫁 你唔爭在笑柒你professor 寫既論文寫得柒
你可能岩既 但係由冇資格既人講出口仲柒
Btw打波打到比人杯應該仲柒

雖然
Btw sky打波矛係真既
所以玩具撚先杯佢

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

都唔明點解仲會幫佢打氣

講經咩,打唔贏人係到屈人偷野
唔撚知以為你有晒證據有得搵佢

證據就無啦不過早2日就親眼睇住紅Hall 有警車
仲上埋樓喎
題外話
Oscar其實幾令仔
點解溝唔到囡既
我係囡都j佢
題外話
Oscar其實幾令仔
點解溝唔到囡既
我係囡都j佢

同sky咪差唔多樣

下 oscar型好多wor ching
佢又要高大
謹代表 十全呂布 宣布
紅呵全嶺南第一
點會同其他垃圾呵打波貶低自己
謹代表 十全呂布 宣布
紅呵全嶺南第一
點會同其他垃圾呵打波貶低自己

屌那星,個十全呂布潛水咁耐,趁5,6點無人屌先上黎吠咁撚好野既
係有道理既洗撚走住黎屌咩
一有南宿人上水即刻有罵戰
上多啲水,嘈多D架啦

日防夜防

家賊難防

好似仲話受害者係佢老友

都唔明點解仲會幫佢打氣

講經咩,打唔贏人係到屈人偷野
唔撚知以為你有晒證據有得搵佢

證據就無啦不過早2日就親眼睇住紅Hall 有警車
仲上埋樓喎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞