[LingU]嶺南大學討論區(3)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
話說前幾排聽人講話之前俾bas現庄e位飛左果條女係咪有左新仔?好似係20bas嘅人黎

唔係同𨋢一齊咩

20bas邊個 摩牙
btw 條女咁濫既
聽日world hist死撚硬

溫左兩個chapter

一齊死
唔記交hostel個5舊deposit但rm有交係咪要執嘢準備去完美呵

執好晒野未呀?
唔記交hostel個5舊deposit但rm有交係咪要執嘢準備去完美呵

執好晒野未呀?

屌你老母

執好晒野未呀?

屌你老母

有呵雞食喎

執好晒野未呀?

屌你老母

有呵雞食喎

南宿雷霸龍

溫左兩個chapter

收到風 出硬John Locke

溫左兩個chapter

但係mid term sample有喎

溫左兩個chapter

我考果年都有出
講緊morality
話說前幾排聽人講話之前俾bas現庄e位飛左果條女係咪有左新仔?好似係20bas嘅人黎

唔係同𨋢一齊咩

20bas邊個 摩牙
btw 條女咁濫既

成班真心膠

溫左兩個chapter

我考果年都有出
講緊morality

溫左兩個chapter

John Locke影響太大 其實乜都可以吹到關Enlightenment事 反而Specific嘅我覺得會出Nationalism同De-colonization
World history 考咁多,溫完都唔記得

溫熟幾個area好過

執好晒野未呀?

屌你老母

有呵雞食喎

介紹嚟識下

執好晒野未呀?

屌你老母

有呵雞食喎

介紹嚟識下

摩牙
hall common camera 無開架咩?
我見啲hall莊上次問hall cam 既野

溫左兩個chapter

我考果年都有出
講緊morality

鳩噏

溫左兩個chapter

John Locke影響太大 其實乜都可以吹到關Enlightenment事 反而Specific嘅我覺得會出Nationalism同De-colonization

溫完但唔記得曬了
hall common camera 無開架咩?
我見啲hall莊上次問hall cam 既野

睇你咩呵 冇開基本啦

溫左兩個chapter

我考果年都有出
講緊morality

鳩噏

ching温成點

溫左兩個chapter

我考果年都有出
講緊morality

鳩噏

ching温成點

就快死

隔離post見到
原來campus有設計

考古
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞