[LingU]嶺南大學討論區(3)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
以前mk5p上高登俾人屌
而家就到毒撚上連登俾人屌

agger
毒撚得罪你咩

上毒撚論壇笑鳩人毒撚
goodest logic

你唔on99衝出黎問邊個男女神邊撚個閒理你?
又要講到自己毒撚不問世事又要r花生食
訓撚醒未?
講到自己咁毒返去睇acg囉人地淫亂關你鳩事咩

好勁惡
Ching平時出街係咪一言不合就打9人嗰啲嚟

乜毒撚唔食得花生?兩者有矛盾?
講嚟講去未又係話人毒撚

一邊打住毒撚嘅旗號話人地蝦自己
一邊想食花生攻擊人,
話自己係毒撚就大哂
真係毒撚就安份守溫final la
以前mk5p上高登俾人屌
而家就到毒撚上連登俾人屌

agger
毒撚得罪你咩

上毒撚論壇笑鳩人毒撚

訓撚醒未?

好勁惡

講嚟講去未又係話人毒撚

一邊想食花生攻擊人,
話自己係毒撚就大哂
真係毒撚就安份守己溫final la

agger
毒撚得罪你咩

上毒撚論壇笑鳩人毒撚

訓撚醒未?

好勁惡

講嚟講去未又係話人毒撚

一邊想食花生攻擊人,
話自己係毒撚就大哂
真係毒撚就安份守己溫final la

你搞清楚一樣野先
我地之前食花生同笑南宿既時候係無自稱過毒撚
最多都係自嘲下
係Chris Pratt條柒頭無野屌搵野屌開口埋口笑人係毒撚先
有人話俾人拉低present grade佢就屌人keyboard fighter死毒撚
有人想食花生佢就屌人毒撚唔知出面發生咩事
咁我應該係毒撚太得閒上連登留言
唔好話女神 咁靚女/出名多人知既人點都有掛 有冇咩南宿名人 bba bss 文院出名既靚仔靚女 或者今年有冇有名氣既fm whc足球'男神'個d

有又點冇又點?關你撚事咩
想溝女就自己識啦
想食花生就現實識多d人啦
嶺南咁細你都唔識,一係你好撚毒
一係果d人根本唔出名囉
咁撚鐘意將d人分等級係咩心態?

駁吾刀

傻的嗎
上得嚟就梗係為咗極速收風食花生㗎啦
Ching你真係咁現實咁著地嘅
上嚟連登托塔呀?

咁佢又冇講錯喎,出名嘅多人唔識仲叫唔叫出名
咁出左名仲係度貼佢張圖開佢個名有咩意思
我都想極速食你花生收你風,你貼自己相開自己名先好冇?

好你老母

唔夠講就老母
ching好波
幾日冇上黎又見到幽ching你又搞笑
點呀溫完final未呀毒撚
夠鐘推一推

幽Ching高汁

幽Ching高汁

有無人係最後一次考Final

幽Ching高汁

可能defer呢

幽Ching高汁

可能defer呢

利申:唔是最後一次
問題係我已經無睇reading
我最癲係7日內有3個mid term 2份present 2份reading 1份paper
World hist佔3樣
上星期又world hist long paper 撞2份present +1份assignment
你老母臭閪
利申90後廢青唔捱得

完sem midterm
開果科名啦

幽巴真係好廢

收皮啦新宿狗

巴打條腰斷未

幽Ching高汁

Ching下年住咩hall

lu會唔會成日比人數漏
仲成日比人笑。。
記得之前中學d阿蛇miss話lu冇人要
big4冇人入咁濟

lu會唔會成日比人數漏
仲成日比人笑。。
big4冇人入咁濟

會啊
但都幾多人big4

lu會唔會成日比人數漏
仲成日比人笑。。
big4冇人入咁濟

啲人數八大會數埋鯨大/樹大 就係無屯大份

lu會唔會成日比人數漏
仲成日比人笑。。
big4冇人入咁濟

會啊
但都幾多人big4

呢個真

lu會唔會成日比人數漏
仲成日比人笑。。
big4冇人入咁濟

嶺南?
唔係係廣州嘅咩

lu會唔會成日比人數漏
仲成日比人笑。。
big4冇人入咁濟

嶺南?
唔係係廣州嘅咩

嶺南入面果啲都係南蠻狒狒黎
我完sem啦~
我完sem啦~

我完sem啦~

我完sem啦~

輕輕一推
聽講有hall莊叫宿生將自己啲紙皮箱放係地com 然後夜晚先幫佢地收好佢
仲要每晚開得果兩個鐘幫人收箱
你咁夠薑叫人咁放 比人偷走係咪莊員負責先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞