[LingU]嶺南大學討論區(3)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
覺唔覺東亞出面好撚多蚊 咬撚到人仆街

覺唔覺得成個嶺南都好撚鳩柒閪多蚊
Dllm係房都有 究竟防蚊網間公司俾左幾撚多錢賄賂幻覺漢
其實呢我想講bas酒會花生女主角一臭西黎 我都係聽佢hall d 人講 個人極度自我中心 之前同佢個舊rm反曬面 都算 仲要唱衰人 講度自己啱曬咁 Bas d 女真係狗也不屌 個recre 又係 呢d唔講啦

有冇其他花生share? 講黎講去又講返呢單

究竟可以鞭幾耐屍
都係搵餐飯食啫 你估真係伸張正義咩
個撚個父幹撚站喺道德高地開火

搵你老母
咁撚柒多工唔返
多幾千係咪出賣你人格

你真好數口 計埋d福利一定淨係得幾千啦
巴打打算第日搵咩高尚職業
可以介紹返

做文員仔冇錢都好過做黑警出賣人格啦
屌你老母雨革果時大把呢d論調
你老母未俾人屌夠?

可能人地當差就係以徐步高徐sir做榜樣

做臥底

識做一定係大搖大擺做有牌爛仔

做慈母寧願渣兜乞食
覺唔覺東亞出面好撚多蚊 咬撚到人仆街

覺唔覺得成個嶺南都好撚鳩柒閪多蚊
Dllm係房都有 究竟防蚊網間公司俾左幾撚多錢賄賂幻覺漢

鬼叫嶺南係郊區 冇城市既大學咁小蚊

搵你老母
咁撚柒多工唔返
多幾千係咪出賣你人格

你真好數口 計埋d福利一定淨係得幾千啦
巴打打算第日搵咩高尚職業
可以介紹返

做文員仔冇錢都好過做黑警出賣人格啦
屌你老母雨革果時大把呢d論調
你老母未俾人屌夠?

可能人地當差就係以徐步高徐sir做榜樣

做臥底

識做一定係大搖大擺做有牌爛仔

做慈母寧願渣兜乞食

個陣明明有份衝立會
其實呢我想講bas酒會花生女主角一臭西黎 我都係聽佢hall d 人講 個人極度自我中心 之前同佢個舊rm反曬面 都算 仲要唱衰人 講度自己啱曬咁 Bas d 女真係狗也不屌 個recre 又係 呢d唔講啦

有冇其他花生share? 講黎講去又講返呢單

唔記交hostel個5舊deposit但rm有交係咪要執嘢準備去完美呵
唔記交hostel個5舊deposit但rm有交係咪要執嘢準備去完美呵

執野quit hall

執野quit hall

有無灣轉
話說前幾排聽人講話之前俾bas現庄e位飛左果條女係咪有左新仔?好似係20bas嘅人黎
話說前幾排聽人講話之前俾bas現庄e位飛左果條女係咪有左新仔?好似係20bas嘅人黎

其實我懷疑個evp係咪盲 2條女都咁7 定出面食緊唔少女

唔係同𨋢一齊咩

唔係同𨋢一齊咩

咁識食

唔係同𨋢一齊咩

咁識食

諗左陣咩𨋢

唔係同𨋢一齊咩

咁識食

諗左陣咩𨋢

執野quit hall

有無灣轉

執定野啦

執野quit hall

有無灣轉

執定野啦

執野quit hall

有無灣轉

執定野啦

再見la清 出年唔玩玩具了

執野quit hall

有無灣轉

執定野啦

執野quit hall

有無灣轉

執定野啦

執野quit hall

有無灣轉

執定野啦

Quit埋life
聽日wirld hist死撚硬
聽日world hist死撚硬

執野quit hall

有無灣轉

執定野啦

Quit埋life

聽日world hist死撚硬

溫左兩個chapter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞