[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (3)

1001 回覆
187 Like 10 Dislike
都係唔得
夾硬force resume 就肯down 多一陣但之後都唔得
用transmission冇呢個問題 但慢好多
將粒seed set location去d drive試下?
General可以睇到粒seed放係邊個位或者直接right click open dest location
你指直接set去D:\ ?
yes
好似終於得咗
感謝巴打
想問兩個低b問題
1.有冇得放入docker/nas去run
2.qbittorrent會唔會有temp檔save咗喺drive
我set咗隻垃圾external HDD做預設儲存路徑
會唔會有其他暫存檔down咗落C drive?
驚傷隻ssd
想問下有冇方法唔用vpn但係唔畀isp知道我過緊torrent ?
1. 可以直接download qbittorrent-nox然後寫dockerfile or 用人地現成
https://github.com/c0re100/qBittorrent-Enhanced-Edition/issues/102
2. 唔會
就算開左"keep incomplete in",只要set番落hdd drive就ok
其實拎ssd黎BT都冇咁易寫得死
新手一問
尋晚開始個qbitttorrent 乜都dl唔到
明明網站見到有seeder
結果dl果陣 0seed 0下載者 仲寫住正在下載詮釋資料
係我部電腦有問題block左d嘢定係有其他外來因素
新seed?

睇下Options>Connection>Proxy?
原來樓主係 repo owner
我一直都係owner吧

樓主好慘
支那人的死性(偷,呃,拐,騙)冇得改巳嘅!
咁多支支那人日日捕係 Github,你唔好以為佢哋為寫Code,
目的就係睇下邊D Code 岩用,方便第一時間偷,或者話係自己寫,賣比其他人去呃錢!
都唔係第一日發生的事
係windows event viewer搵下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞