[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (3)

1001 回覆
187 Like 10 Dislike
用WINDOWS縮放150% 會爆左出視窗 3440X1440
v4.2.3 fixed
03/04/2020
v4.2.3.10更新
1. [Windows] 用NTFS壓縮功能去壓細個PDB File
v4.2.3.10 師兄真快手 Thank you
好似修復4K屏幕顯示過大問題
Thank you so much
Husky師兄 qbittorrent 翻譯香港正體中文 係咪你做?
搵唔到你的大名?

另有 HDSky PT(Private Tracker)邀請碼發放,有興趣玩師兄留低 E-mail (最好用 Gmail)
唔係
我有join transifex team 但冇做過野
多謝下翻譯香港正體中文 神秘人
我上左transifex睇 唔知係咪香港人黎
https://www.transifex.com/user/profile/hakking/
有事請教
用緊mac
Advance setting入面個Network Interface點先知邊個adapater係屬於VPN?
個VPN已經有kill switch,想用network interface set多一層,即係VPN一斷,qbittorrent 就斷晒connection
試過揀tun0 tun1 都唔得, 啲tracker死晒,轉返去Any就冇問題
已經很少 software 有人特登翻譯做香港中文了,當佢係香港人....手足
係咪用緊4.2.3?
邊個VPN?
幾年前譯左一半mumble香港中文,但到依家都未有人譯埋另一半
用緊1Gb/s 寬頻,個 upload 一到 full load (120 Mb/s) ,部電腦就會 lag 一lag!快到驚
Windscribe
因為4.2.2同4.2.3 喺Mac到用VPN有問題connect唔到tracker(其他VPN都有類似問題),所以downgrade返去4.2.1
tracker應該要等libtorrent1.2.6先fix到
1.2.5剩係fix左vpn interface問題
我用nordvpn/surfshark test 暫時冇咩大問題
係tracker間唔中not working 連唔上
聽你咁講完,我又再試吓4.2.3
好似你講咁,原來係間唔中not working,有少部份tracker都連到,唯有等佢fix
用 VPN 去 BT,速度會唔會大打折扣?
例如本身用 1Gbs, VPN 能否提供足夠寬頻速度?或者要買好貴的VPN才有高速?
正路都會
不過有機會人地條水喉好過你屋企果條咁姐(e.g.: 某ISP出海慢>連香港VPN>快左 )
睇下間VPN公司肯比幾多錢租ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞