[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (3)

1001 回覆
187 Like 10 Dislike
睇咗係64bit了
個disk cache係64MB,噉我試下改1GB
遲下再報告
真心唔明呢舊垃圾有咩用
block左佢又唔會快d 仲哂自己更多時間down野

你要同迅雷鬥 不如寫個crack破左佢個VIP
再放出黎佢損失仲大
咁反智真睇唔透
講到好似唔block迅雷佢就會upload畀你down得快啲咁
咁你block左佢 你有無快左?
覆一句都知你個人戇鳩
可以係被霸少咗upload bandwidth而變快
用緊DSL嘅人應該會明
不過正常peer都會食你upload
要視乎你點set

亦可以因為連接嘅peer少咗而變慢
假設佢哋有upload嘅話

但係我嘅目的係唔想upload畀迅雷同埋嗰堆"離線下載"爬蟲
咁當然只要有一個人冇block
佢哋最終都係會攞到嘢
其他人用乜我控制唔到
唯有盡做自己做到嘅部分
bt目的就係要快
你搞咁多野到頭黎仲慢過用迅雷普通共匪監視版
咁點解要用你呢舊野而唔去用crack左既迅雷?
其係你係咪香港人黎 邊隻字唔明?
定其實你係正宗香港人 所以魚蛋論?
我認我魚蛋,就係唔up畀佢哋,其他人多多都畀
由qBittorrent Enhanced Edition v4.1.9.17升qBittorrent Enhanced Edition v4.2.5.12 出事

所有DOWNLOAD STALLED

試左下列解決方法係WORK
1用 ADD/REMOVE PROGRAM REMOVE qBittorrent
2 REMOVE PROGRAM FILE的 qBittorrent FOLDER
3去 C >USER> YOUR USERNAME>AppData
有三個FOLDER叫 LOCAL, LOCALLOW ,ROAMING
REMOVE其中有QBITORRENT字樣的FOLDER
點解upgrade會出事...
兩者config冇變架喎
最多新版多左新config
但唔會影響舊config
d field名都唔會亂改
真係唔知
我安番先前的VERSION都唔得

係人手REMOVE成個野先得
有冇backup到舊config?
thanks bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞