[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (3)

1001 回覆
187 Like 10 Dislike
好的
話說right click又ban唔ban到?
right click 手動可以Ban到
加密模式:要求加密 (已開)
ok 等陣試
試左 4.3.0 Alpha 1 可以手動 Ban IP
.14同4.3alpha手動又ban到
咁神奇
果個ip之後有冇連番?
qbittorrent 4.3.0 Alpha 1
https://youtu.be/fAtz4uo6MpQ
可以right click ban IP

果個ip之後有冇連番?
要觀察一下才知道
4.2.5.14alpha1
https://drive.google.com/file/d/1Bi_vImo662CGk40rqQDHcoivxd3Ru-11/view?usp=sharing
我直接係libtorrent果邊搞 你試下有冇用
v4.2.5.15_alpha_1
試左四粒 seeds 大約20分鐘,暫時見唔到有迅雷連入
唔係太想郁到libtorrent d code
但又搵唔到libtorrent邊個commit break左ipfilter
me diu
慢慢搵一定搞到...加油師兄
完全唔識乜 code,幫唔到手
唔洗試了 thx
report左個issue去libtorrent
好的 唔該師兄
想問下qbittorrent 個匿名模式開唔開好
冇用的 開完你仲會連少左一堆人
感謝師兄解答
未用過
但呢個APP需唔需要HIDE自己IP
定佢會HIDE左我IP地址
重新安裝v4.2.5.10,發現有好多迅雷連入
試下重開qbittorrent
會唔會迅雷破解左 ?
情況就好似早期的 utorrent ,開啟「加密連線」是可以block 迅雷。
但後來大陸買下utorrent,知道解密方法,這方法就失效了
唔係
重開都唔得?
重開過幾次,唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞