大逃出 (第三季)

217 回覆
22 Like 4 Dislike
羅奴快啲賺錢 我要喺p.o入伍前睇到s4
個走向似HITMAN, 多左劇情多左NPC, 我又唔覺得差, 不過最好就解謎果陣唔好牽涉太多NPC, 會穿崩就膠左
岩岩睇完第4集, 真係好重劇情帶住走
btw, 可惜1-3季都冇1080p黎收藏....
次次鏡頭都係O哂咀既動作, 講真PO成個白痴仔咁, 有冇佢都冇所謂
我要神童同作家就OK...
今日播第四季 竟然有冇人推post
好期待
終於
炸雞個ppl笑死
可惜琴日見到新聞話韓網民話除咗柳同神童 其他人態度都好唔認真 有冇理劇情線同埋返屋企備課確實有少少出戲
我上面都一早講左, 要呢兩個就夠, 認真玩同hea分別, 但咁多盲撐撚負皮
我不過好彩時光嘅系列完咗 之後希望會focus 返喺解謎方面 多過劇情向
岩岩先睇第4季頭兩集
除左神童 炳宰 另外4個完全唔溫劇情
搞到代入感勁差
如果你話係人設 1個就夠啦 鍾文一定最適合
但4個都係咁 就唔係人設問題
個4件成集都唔知做乜
好似等人carry 等收工feel咁
主持認唔認真做 同埋敬唔敬業 真係有眼見
睇完真係有d失望
唔怪得睇到第4季對班主持冇咩好感
棄睇算
可惜今集依然都係咁 得炳宰對啲人物關係最熟悉 不過神童退場應該會令其他人多咗表現機會 希望下半季佢哋會有改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞