大逃出 (第三季)

217 回覆
22 Like 4 Dislike
其實如果佢地知道係Time is gold嘅話 係唔係可以提早走到
我都有諗過 第一眼見到個門鎖都估到係time is gold
但係最後個密碼淨係用其中幾隻英文 所以都要靠嗰張post card先至走到
成場做得咁認真 唔認為tvn會咁做喎
係.
劇組仲要睇住佢地即興想點玩
真係好正
啱 加上嗰陣唔係2020年 成員應該係忠於設定 所以冇意欲繼續解密
最多都係製作組即場打字即場印啫
有冇睇架,最後個密碼都唔係time is gold,係抽中間幾隻字
制作組梗係一早諗到,就咁負碌出去後面啲場景點算
兩集都好精彩
只係覺得炳宰寫信個度有D劇本feel
懷疑本身有另一個hint提用邊幾隻字係佢哋無搵到,制作組應該唔會預佢哋咁直接問大門密碼
sor 我睇錯野
所以撞都冇用
頭2集 我自己覺得有啲悶
睇到下集預告講僵屍應該好刺激
好期待下集
呢個冇可能,臨急臨忙邊度揾到個超細字信封,仲要一早放左個顯微鏡喺度。原本係咪寫信過關就真係唔知
頭兩集好有心,而且完全係新諗法,用咁細地方串連晒兩集,唔只再用scale去impress觀眾,係節奏上可能拖啲,少高潮位。跟住呢個方向,呢一季好值得期待,完全fix左第二季初既問題
我估節目組應該有準備幾個結局既道具既
係過去留低message唔算d好unexpectable既野
睇完兩集
今次第一個故事幾好
幾欣賞佢哋做景同道具好有心機
下集應該好正,期待
預計下期嚇撚死

真係好勁
好期待下集
@鳳凰天使TSKS
#大逃脫3推遲拍攝
據17日韓媒消息,tvN《#大逃脫3#》為防止新冠肺炎擴散,決定暫時推遲拍攝。《大逃脫3》方面為了確保出演者和製作組的安全採取了該措施。《大逃脫3》製作組表示「為了安全起見,從上周開始休息兩周觀察推移趨勢,我們將會全力確保安全。」

屌,武肺食屎,期待左好L耐
今集ep4好好睇,勁緊張刺激,金鐘旼真心神carry
呢輯喺韓國好似冇乜人講咁?
但頭幾集都幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞