大逃出 (第三季)

217 回覆
22 Like 4 Dislike
咁既收尾。可能下年播出街個陣po已經入伍
最後拼puzzle個度
又要格硬試 試完又要躁 對啲puzzle發脾氣
乜咁真係有綜藝效果咩
咁老實講姜虎東拍咩都係用煩嚟做一個定位 其他綜藝唔覺咁煩係因為有人串到佢而又好笑(李壽根 殷志源 希澈)大逃出冇一個咁既人令佢既煩冇咗趣味
三葉草好靚仔
係河錫辰
睇返殺人監獄第二集,慢慢 enjoy
話時話出場幾十秒都交足戲 河工
其實我覺得虎東復出已經比以前好好多 比起以前二一 佢都開始放棄舊式綜藝模式去嘗試接受新野 不過我都同意係冇人可以間唔中串吓佢所以差少少
大逃出有錢賺嘅,點會唔做 除非真係收支唔平衡架啫
好似話地底黑色嗰座塔係最貴嘅佈景,我自己反而覺得嗰集麻麻地
我都覺得個集普通 反而想佢出多一集Behind the scene 好多時都好好奇幕後效果點做出嚟
最後竟然無穿燃料係咩
叫個肥仔去裝硬係覺得係尿
現代唔多, 古時就好多喎

可能第4季就解開呢個謎
現代會沖走
同埋未解開 究竟一開頭偷偷走入去開走時光機既人係乜
最後一集真係睇到喊撚咗 即刻諗起而家我地既情況

但班支那人啲留言真係好撚反胃支那同呢段歷史根本完全唔似
會唔會係鐵屋會(好似係呢個名)既人
期待第4季
其實講左係鐵屋會守護鐵屋,將時光機搬左去安全地方
然後佢地先去解拼圖入時光機
我印象中好似都係咁 但唔肯定
終於追哂,簡直就係大製作!!!!!!
一個綜藝拍到好似劇集咁就係痴線嫁
真係抵佢地係百想藝術大賞攞到獎,佢地真係值得擁有
今集韓國歷史搞到我諗起香港咁嘅情況
但再望一望d彈幕就想屌柒佢地
人地輸出嘅韓國文化,點同你地支那比啊
仲要有個字幕組白痴到係地圖個幕搵野遮住佢,係咪低能嫁
咁少野都遮,仲學乜鬼人輸出文化啊,番去食樹皮啦
好唔捨得套野咁快完,要等到2021先有第4季,我以為仲會有下集講救博士嫁嘛
2>1>3季一次過追曬
第三季明顯因為太多劇情 搞到班嘉賓無乜地方發揮 少咗嘢睇
每個人都好特別好鍾意 希望第4季原班人馬啦

最後一集支那人啲自我審查真係痴撚線
睇完最後一集特輯
雖然大概估到時光機點操作,但製作組解畫同俾你睇哂成個過程,依然都係覺得好勁
啲細節位真係好用心
期待第四季
對第四季真係冇乜期待,個走向應該只會愈嚟愈多劇本做戲
睇今集成員啲討論同反應就知唔對路,變左好似鬥洗得多錢就得咁
為咗推個時光機出來嗰一分半鐘路段去鋪石屎...
韓國製作組依啲細節位真係好癲
如果唔同故事之間可以平衡下,我唔介意某啲故事劇本味重啲
好似回到京城咁,個故事教育意義大過娛樂性,全黑嗰個別墅就傾向解謎+故事性,好好睇
但如果下下都重劇本+NPC放水就唔好啦
2揀1好殘忍
今季最悶嗰2個故仔都廢事多講
同埋條通風槽原來真係冇用
下季繼續燒錢 PD
呢個真係 so crazy 希望下一季可以keep 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞