鐘意洗車既入黎

642 回覆
94 Like 3 Dislike
因太耐唔洗怕漬食左入去
佢可能喺火星答緊你
連登仔真係連登仔,閒閒地徒手拎住5000psi既水喉
http://www.pumpson.com.tw/product_highpressure_hseries.html
求其搵部最低級機都5000psi 喎
jet頭成支針咁幼點搵消防喉比
連登仔井底就唔好衝出嚟啦
問下大家, 抹乾車身用咩毛巾?而家用緊3m microfibre 既毛巾, 好似唔多夠吸水。 有冇正野推介?
一樓有 睇左先
唔該哂
以前美森買夠25 蚊就直送香港
近排冇左呢枝歌仔唱 變相香港買相對平
用緊pure star 我覺得ok
K car 一條中碼 夠用
5000psi即係三百幾個bar
點會做唔到?
知唔知300個巴幾大力呀?傻鳩
錦繡花園對出新開果間自助洗車有冇人試過
愛車會 70蚊得30 分鐘 有臭氧機同n2 比你打呔氣同埋勝在企理 我自己就去開錦榮 之前50 蚊33 分鐘 宜家40 蚊33 分鐘 我就睇錢架姐 邊度平同就腳就去邊度
仲有個 $108 / 90分鐘 plan
臭氧機都要用 30 分鐘
我會洗埋車鈴,30 分鐘攪唔完

新客戶有 $128 credit (要比$50按金)
介紹朋友去,朋友同你都送 $128 credit
你條友真係唔柒識架wo
有幾出奇啊,油壓野去到幾千個bar啦小朋友
即係有fd refer既話 基本上頭兩次用30分鐘都係free / 一次90分鐘係free?
$68/30 分鐘
$128 credit 唔夠兩次
要補多 $8

有冇 friend refer 都有呢個迎新 promotion
你 refer 其他 friend 就送多次咁解
睇下身邊有冇車友已經係會員
益下朋友等佢 refer 你
油壓300巴的確好普通
油壓幾千? 傻撚左?
1000巴已經好撚恐怖
依家講緊水壓呀阿哥
300個巴 箇漆都射甩
粉嶺都有
叫 立立令
有無師兄知新界東邊度有得自助洗車
今日去完
還可以啦 冇乜特別
新手想問臭氧機有咩用
消毒殺菌除臭味
用果陣開少少窗放部機落車箱地下
著車開冷氣閂生風
等臭氧帶到車箱每個角落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞