【玄幻/愛情/熱血】《原來我係天神個仔》(2)

1001 回覆
77 Like 3 Dislike
過渡時期正式完結
之後就係一連串緊張刺激嘅劇情了
你打嗰啲大比係咪想打大賽?
董舞舞唔會係姓龍呀
我係真係想打大比
「唉⋯心兒,放長線才能釣大魚,為父連寶貝女兒,你的妹妹也派了出來了⋯這一次,難道會有失嗎?」龍譽天說著...

節以為董舞舞係龍心個妹,用黎分散雲落塵注意力,俾龍心追郭子瑜。不過咁啱董舞舞動咗真情。
大比係咩意思
其實我明你講咩 只不過係唔想開故住
比試個比
大型比試嘅簡稱 不過好似怪怪地 下次都係唔用啦
個term好唔香港用大賽或者就咁大型比試好似啱啲
也只不過是一品大法師而言

「這臭小子最近幾天雖然突破到大法師之境,但也只不過是一品然而,連我對三甲也不太有信心,這小子怎麼會如此信口開河?」陸福皺一皺眉,心中暗想。

睇嚟樓主唔係好識打 而已 呢兩隻字
係我錯
大家幾時變到咁留意錯字
慢慢期待吧
罰你加更出文練打字
琴晚屎忽㾗撳咗入紙言呢個故,一睇就停唔到終於live咗
個故仔一開頭認真少少膠但係正既去到後尾開似好啲,睇到後面開始暢順睇得出開始改善,樓豬加油!唯一嘅缺陷就係每篇都太少喇要多番啲!加油樓豬!
啲名可以俾多少少心機去改,有陣時啲名膠膠地例如前期嗰啲咩梁振英啊郭富城嗰啲,改返啲貼近古代武俠小說嘅名會襯啲同埋琴城清讀落好似唔係幾順,如果改做琴清城可能正啲
好耐冇追故,希望樓豬唔會令一眾讀者失望,加油!
最後:光復香港時代革命!
一路都當左係琴清城
之前啲名真心膠到我都唔敢睇番
但係之後果啲就已經開始有諗過度
最後 都要多謝你嘅意見同支持
樓豬會盡我能力去改善

至於話寫多啲⋯樓豬就唔多講了 費事刺激大家
係琴城青!!!
不過冇所謂啦 佢都只不過係路過 反正都死咗
其實死得幾抵死,呢啲賤種係要死下
Btw幾時有同子瑜加甜
笑死 冇人講我都唔知 太順口啦
甜 都要搵個機會
但係我可以講 雲落塵之後都幾唔得閒吓
唉 大家都唔好灰心住 努力推下文 或者雲落塵可以抽到啲時間出嚟
不如下次大家比啲名我 樓豬真係唔多啱改名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞