【玄幻/愛情/熱血】《原來我係天神個仔》(2)

1001 回覆
77 Like 3 Dislike
唔好嬲唔好嬲 今晚樓豬死都死篇文出嚟
係樓豬錯今晚出 今晚出
今晚今晚
已經第二日了
唔好咁啦...
下一篇都黎梗
02:25都未有
你仲信佢?

「穩如⋯」

「圍水⋯」

還不等鄭秋秋和石熙反應過來,那頭猶如從深海逃出來的巨獸,就已經出現在石熙的面前,血盤大口一張,便是一口咬著石熙的佩劍,尖銳的牙齒一發力,整柄長劍便在一刻之間化為滿地粉末。

「鐺!」

「我的石神劍呀!」石熙看著手中的寶劍化為灰燼,便是馬上撕心裂肺的吼叫,兩眼頓時通紅起來,臉上的青筋也暴起,心中亦在不斷滴血。

因為只有他才知道,他的石神劍,可是由他少年的時候,由他的師傅所傳,一人一劍共渡數十載,一起面對過的生死存亡多不勝數。

石神劍,基本上可以說是石熙的另一位兄弟,只需要多數年的光陰,石熙便是能修練成劍人合一的地步,到時候,他將會真真正正成為用劍的大宗師,修為亦會大幅上升。

但是現在,與他朝夕相處的石神劍,卻是一擊被韋玉清所粉碎,同時,石熙的一切美夢,也皆是被那頭兇獸所粉碎。

稍為緩和了一下的石熙,情緒不但沒有平靜下來,反而卻是變得更為激進,雙手握緊著拳頭,一臉不共戴天的死盯著韋玉清。

「韋玉清,今日,我石熙就算拚盡一切,也要一報斷劍和殺子之仇!」

「石符祭祀!」
我話得出就實會出 如果你唔信我咁我都冇辦法
我唔係話想鬧我嘅讀者 但係我希望你識得尊重番我
我地都想信你
其實呢度你揸fit,唔洗低聲下氣
係,出文密多人睇出文疏自然會流失讀者,但你又唔係專業作家又無收我哋錢,跟返自己步伐無問題喎。
(當然有咩變動最好交待返。)
其實冇問題架, 出面大把人幾日,幾個星期幾個月都未有一篇,甚至棄故
不過我唔忍心一個寫得唔錯嘅故仔就咁埋沒左,所以樓主俾心機,點都會支持你,現實生活忙碌單聲就ok,最緊要繼續寫。
唔介意等下 唔好爛尾就得
樓主加油我知寫文唔容易

但你唔怪得佢地。。

今晚樓豬趕唔切打 可能要順延去到星期五或六先出到 Sorry

我見到呢句 我嘅理解就係你話星期日凌晨點都會有文 但最後星期二凌晨先有 好難信。。

有時寫唔切唔緊要 可以講返聲點都好啦 會繼續追落去 加油
今晚冇文 聽日先出
好期待樓主今晚篇文
好期待今晚有文
留名
睇住波等文
新post已出 文都係新post
大家命唔快啲去留個名 比個正皮

https://lihkg.com/thread/2078111/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞