麥明詩去左台灣做律師??

423 回覆
706 Like 12 Dislike
點解好似好多人都踩鳩佢咁
明明又靚女又高學歷
至少佢而家做緊自己鍾意做嘅嘢
踩佢係TVB都冇用㗎
佢唔做TVB,出嚟做KOL我諗都一樣發到圍
公屋去到美國?
都要佢咸濕得起個格勾到觀眾視線
試下Mmc行咸濕路線 啲人會點講
Fyy行智慧路線都係格格不入
結論:人都係鍾意娛樂 低級趣味
又要屌又要睇
話口未完就淡出

快到
睇有啲傻西對10a指指點點 幾好笑
Mmc 屋企最多叫專業人士中產家庭
Ada Pong 屋企家底億億聲,點同?
咪係 連登仔哂自己有咩料
我驚討論唔到啊
話入唔到intern 考唔到PCLL
咁撚難嘅嘢喺網上9up幾句
講到自己好有料咁
我驚你PCLL讀緊嘅時 頂唔順退學咋
有傳佢係third hon...
佢好似有講過係second 2.1or 2.2就冇clarify 過
so sad, my frd cambridge 2.2, one mark off 2.1 無pcll offer
該案集中在摩根大通在中國的招聘工作上,該銀行聘用了中國領導者的子女在這個快速增長的國家贏得業務。當局說,一些有著優越社會關係的候選人其實並不合格,而且經常「執行輔助工作」——顯示了暗中行賄的跡象。

目的就係買佢人氣嚟撈客
小嘢講,內向,慢熱。唔等於冇自信嘅。
我覺得小嘢嘢嘅人先至係沉思型。有料。
後生仔班KOL係好有多嘢講鳩噏呀。不過啲嘢全部冇內涵。真係廢噏。
反而MMC講嘢。啲嘢對佢嚟講可能係普通常識。但成班KOL就唔知佢講乜。又要扮明
同埋佢講啲英文。成日俾班KOL問佢點解

每次講佢有咩不足就有人衝出嚟講你識乜丫10a使你教咩
林鄭都年年考第一架so what?
每個人都唔係完美架啦10a有不足好奇咩
當10a神咁拜係因為佢係個d人成世人見過既唯一精英,井底之蛙咪覺得佢勁過晒所有人咩都掂囉
但mmc自己比班仰望佢既人更明白自己有咩不足,因為佢依家間公司真係個個都係elite,佢自己本人先唔會覺得「我10a cambridge呀miss hk呀律師呀使你教咩」愈叻既人先會愈發現自己既無知同不足囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞